Vintage shopping tip: Harry’s winkel

Ik hou van onderhandelen! Nergens kun je deze vaardigheden goed testen als op een vlooienmarkt of een kringloop. Deze week besloot ik zelf ook een ‘Bidding market’ te openen. Benieuwd hoe ik op dit idee kwam?

In Stadskanaal is er een winkel waar je zelf je spullen kunt verkopen. Je eigen winkel? Ja! Je brengt je spullen naar Harry’s Winkel, als hij er iets in ziet dan koopt hij het of van je over of hij laat de spullen in de winkel staan. Verkoopt hij iets dan krijg jij een gedeelte. Uiteraard verdient hij er zelf op deze manier ook een zakcentje bij. De winkel heeft geen website maar is wel erg actief op Marktplaats. 

Harry begon zijn winkel met verf maar omdat dit niet meer mocht i.v.m. milieu eisen is er nu van alles te koop. Het assortiment verandert regelmatig. En er is nog ruimte om te onderhandelen over de prijs.

Geïnspireerd door de winkel van Harry besloot ik zelf een aanpassing op mijn site door te voeren. Ik had vooralsnog wat dingen te koop staat met een vraagprijs erbij maar ik heb dit verandert omdat het spel van bieden en onderhandelen veel leuker is. Daarnaast weet zo niet iedereen wat je ervoor betaald hebt, soms ook wel fijn 😉

Benieuwd naar wat ik verkoop? Zie mijn vintage/ retro en tweedehands spulletjes op mijn pagina; My vintage ‘shop.’

Liefs,

Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *