Evenementen april 2015

April is begonnen. Tijd voor het maandelijkse overzicht van de leukste evenementen! Dit keer heel veel vintage en gezellige markten. Kijk snel verder!

Evenementen april 2015:

 • Maandag 6 april: Die zijn leuk! én handgemaakt Markt. Een van de leukste markten die georganiseerd worden op de Vismarkt in Groningen. Zeker een aanrader als je een liefhebber bent van handgemaakte producten!
 • Donderdag 9 april t/m zaterdag 11 april: Mega Vintage Sale te Arnhem. Een markt bomvol vintage kleding voor hem & haar maar ook gave vintage items voor in huis. Je vindt hier items van (online) winkels en particuliere verkopers.
 • Zondag 12 april: Maak Festival 2015. De deuren gaan weer open voor publiek. Kom een kijkje nemen achter de schermen bij Theather de Machinefabriek, NP3 MObi, Het Gasfornuis en het Infoversum.

vintage per kg 5

 • Vrijdag 17 arpil: Vintage Kledingbeurs. Tijdens dit event kan je zowel je eigen kleding verkopen als nieuwe vintage kleding aanschaffen.
 • Zondag 19 april: Het Meibock festival. De plek voor alle liefhebbers van (lente) bier.
 • Zondag 19 april: NeighboorFood en Flea Market in Amsterdam. Een markt zonder entree waar je bij verschillende (lokale) ondernemers kan eten waarna je lekker rond gaat struinen naar fijne koopjes.
 • Zaterdag 25 april: Koningsnacht. Tijd om te feesten! In vrijwel elke stad is er wat leuks te doen en uiteraard is er ook in Groningen feest. Zo kan je o.a. feesten bij het event Superstijl op de Grote Markt. Tijdens dit feest bepaalt het publiek zelf wat de DJ draait. Elk kwartier start er een nieuwe digitale stemronde.
 • Zondag 26 april: Koningsdag! Een hele dag vol lokale feesten & niet te vergeten de vrijmarkt. Zo is voor mij de vaste prik de vrijmarkt in Stadskanaal. Immens groot en dé plek voor het scoren van koopjes.

Jouw evenement hier? Mail naar: info@vintageandbeauty.com

Hou deze pagina in de gaten want binnenkort deel ik ook hier de aankomende vintage per kg evenementen!

11 Reacties

 1. Nesrin april 4, 2015 / 12:46

  Fijn zo een lijst! Ik zie er eentje waar ik misschien wel bij kan zijn.

 2. Amber april 9, 2015 / 18:35

  Hey Kim,

  Leuke lijst alleen koningsnacht is zondag 26 april en Koningsdag is 27 april!

  XxX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *