Event review: PreLoved second edition

Zondag 26 januari was de tweede editie van het PreLoved event in Groningen. Tijdens de eerste editie ontmoette ik het gezicht achter het event: Romy en ik kreeg van haar een vrijkaart. Top natuurlijk want ik ga graag naar vintage events!

Preloved event 2e editieBij aankomst was de eerste indruk goed; dezelfde dj was er weer met gezellige muziek, er hing allemaal kleding aan rekken en de indeling was overzichtelijk. Ook zag ik nagenoeg allen maar vintage en een een hoekje met schoenen. Gewapend met een plastic zak en mijn prijs in het achterhoofd (ik had een kg vintage gewonnen) liep ik langs de rekken. Het viel me op dat de grote bulten kleding die ik de vorige keer zag, weg was zodat je niet meer de hele tijd moest graaien op zoek naar iets leuks. Dat voorspelde veel goeds!Preloved event 2 editie rekkenIk zag vooraf heel veel leuks op posters maar helaas kon ik daar niks van vinden.  Dit is natuurlijk ook mijn eigen schuld want het event begon om 1 uur en ik kwam om 3 uur aanzetten. Ik ging samen met een vriendin en Xandra heen en kwam binnen nog een vriendin tegen.

Preloved met PaulaBij de kassa stond er een kraam waar je 2 euro per set oorbellen betaalde. Persoonlijk vond ik dit een minpuntje omdat het idee van vintage per kilo kopen dan wegvalt maar ik begrijp ook wel weer dat het per kg dan ook wel heel snel gaat! Wellicht een tip voor de volgende keer; een setje sieraden per persoon per kg? En alles daarbuiten 2 euro per stuk?

Preloved tweede editie topPreloved tweede editie schoenen

Uiteindelijk ging ik naar huis met o.a. dit gebreide vintage topje en deze vintage bruine leren laarzen. Wat vind jij van dit event?

Liefs,

Kim

6 Reacties

 1. Kimberly januari 29, 2014 / 08:44

  Ziet er leuk uit zeg! Toffe dingen heb je gekocht 😀

 2. Femke januari 29, 2014 / 13:09

  Wauw, ziet er heel tof uit 🙂 nog nooit van gehoord en wil er ook zeker eens heen, of is het hetzelfde als vintage per kilo?

  liefs,
  Femke

  • vintageandbeauty januari 29, 2014 / 16:48

   Het idee is hetzelfde alleen de uitvoering is wat anders. Zo is er bij PreLoved wel een kg. grens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *