Naar dit leuke Fair Fashion event wil je zeker naartoe!

Zondag lag ik nog op mijn knieën om foto’s te maken van de modellen. Toen de modellen klaar waren en weggingen zeiden ze; ‘Tot over 2 week hé!’ Oh my, over 2 week ben ik er niet maar zit ik heerlijk te vertoeven op een Canarisch eiland. Sorry guys, het is tijd voor me- time. Omdat ik anders gegarandeerd naar dit toffe event zou gaan, wil ik het jullie toch even mededelen. Het is tijd voor het Fair Fashion Festival Groningen!

fairfashionfestival-fairfashionfestivalgroningen-hetpaleisgroningen-vintageandbeauty.com

Fair shoppen & prijzen winnen

Van workshops tot aan een modeshow. Op 14 mei is er veel te doen tijdens het Fair Fashion Festival. Zo is er een kleurworkshop, gaan de modellen kleding laten zien van diverse ontwerpers en komen er sprekers vertellen over de industrie. Denk aan gastsprekers zoals Marieke Eyskoot. Ook wel bekend van het boek de Talking Dress. Een van mijn favoriete boeken. Echt wat zou ik haar graag eens willen ontmoeten!

Hartstikke leuk natuurlijk maar wat nóg leuker is dat je Fair Fahionista van Groningen kan worden. I know, het is mij op het lijf geschreven. Ik kan mij wel voor het hoofd slaan want ik ben gewoon op vakantie. Van de organisatie mag ik nog steeds meedoen maar is dat niet raar als ik op vakantie ben? Wat vinden jullie?

Edit: ik kreeg gisteravond een berichtje dat ze het helemaal anders aan gaan pakken. In plaats van vooraf inzenden gaan ze nu ter plekke iemand kiezen. Jammer!

fairfashionfestivalgroningen-fairfashionevent-groningen-vintageandbeauty.com

Meer weten over dit toffe event? Je vindt alle informatie hier.

Wie gaat er naartoe?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *