Fair Wear Friday #4

Yes, het is vrijdag! Bijna weekend én tijd voor een nieuwe duurzame outfit. Fair Wear Friday begint inmiddels steeds populairder te worden en daar word ik -natuurlijk- erg blij van.

De outfit die ik vandaag wil delen is momenteel mijn favoriet. Ik ben gek op oude vintage blousjes met mooie details zoals de groene blouse die je in mijn shoplog zag. Ze zijn zo verfijnd, de stof is prettiger en ze geven je outfit echt nét dat stukje extra. Juist omdat niemand hetzelfde exemplaar draagt. Ik combineerde deze blouse met een polkadot trui en mijn oude faux leren rok.

FairWearFriday4-fairwearfriday-duurzamevrijdag-fairfashion-duurzamevrouwen-vintageandbeauty

fairwearfriday4-fairwmn.com-vintageandbeauty.com

Zou jij dit dragen? En doe jij ook mee aan Fair Wear Friday? 

Liefs en alvast een fijn weekend!

16 Reacties

  1. Marieke maart 18, 2016 / 08:17

    Leuke outfit, ja dit zou ik zelf ook dragen! Ik vind het een goed idee, Fair wear Friday!

  2. Lisa maart 19, 2016 / 11:59

    Wat een leuk en vrolijk outfit. Heel leuk gecombineerd, die stipjes en dat leren rokje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *