‘Inspirational Sunday’

Hallo lieve lezers!ย  Ik heb vandaag een heerlijke lazy sunday, heerlijk om even niks te doen.. merk dat alle ‘verplichtingen’ die ik nu heb aardig wat energie kosten. Daarom vandaag lekker niks en behalve het lezen van mijn favoriete blogs. Voordat je verder leest heb ik nog een leuk nieuwtje: ik heb gewoon al 88 volgers op Bloglovin! Vind je dat niet gaaf?! Daarnaast heb ik zoveel lieve reacties gekregen op mijn winactie, ik wist niet dat er zoveel mensen ook van retro en vintage houden ๐Ÿ™‚ Helemaal top! Oke, nu mag je verder lezen haha ๐Ÿ˜‰

DSC01057

DSC01058

DSC01064

DSC01069

DSC01213

Vandaag weer even wat inspirerende items van de kringloop; een collage met foto’s die ik de afgelopen maanden heb gemaakt.ย  Van a tot z; deze metalen platen zou ik wel aan de muur willen! (click) / oude camera’s hebben wat nostalgisch in huis (click) / deze is leuk voor op vakantie! (click) / bij elke kringloop hebben ze wel deze pareltjes. Ik wil hier graag nog een keer een kaars in maken.

Wat ga jij vandaag doen?

Liefs,

Kim

12 Reacties

 1. Birte december 8, 2013 / 10:33

  Hihi, leuke foto’s! We zouden eens samen een rommelmarkt onveilig moeten maken :-).

  • vintageandbeauty december 8, 2013 / 10:39

   Leuk idee Birte ๐Ÿ™‚

 2. Sara december 8, 2013 / 11:54

  Die oude camera’s en leren koffers vind ik zo tof!
  Wij hebben thuis een hele verzameling oude camera’s (ooit een hobby samen met mijn vader) en ze staan zรณ leuk in de woonkamer. ๐Ÿ™‚

  • vintageandbeauty december 8, 2013 / 12:03

   Wat gaaf Sara! Heb je die dan gewoon op een plank staan of hebben jullie er nog wat creatiefs mee gedaan? Ik zoek nog namelijk een creatief idee om wat oude camera’s neer te zetten ๐Ÿ™‚

 3. LifeOfBun december 9, 2013 / 00:48

  Ohh maaan die koffers… ja sure koffers van nu zijn handiger, die rollen gewoon maar… mijn voorkeur gaat toch uit naar cool vintage ones. :3

 4. Tamara december 9, 2013 / 14:27

  Die koffers! NOSTALGIE hihi mijn eerste vakanties ging ik er nog mee! Als goed is staat hij nog bij mijn ouders! Een groene dan wel hihi!!

 5. Lidewij december 15, 2013 / 12:42

  Die koffers en vintage camera’s zijn echt heel tof! Ik heb heel lang ook een vintage koffer gehad, tot er zomaar een random hond tegenaan plaste… echt zo smerig! ๐Ÿ™

  • vintageandbeauty december 15, 2013 / 12:46

   Ah bah das echt vies! Rot beesten haha ๐Ÿ˜› Ik heb nog wel een zwarte vintage koffer (klein model) over, ga ik binnenkort op mijn blog shop zetten, misschien iets dan voor jou?

 6. Maxime januari 11, 2014 / 02:37

  Die camera’s en oude platen zijn erg tof om te zien! ๐Ÿ™‚

 7. lee januari 17, 2014 / 19:24

  nice! ik ben dol op de kringloop. Je blog is een mooie ontdekking voor mij haha

  • vintageandbeauty januari 17, 2014 / 21:37

   Dankje Lee, leuk om te horen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *