Happy valentinesday!

Aaaah het is alweer valentijnsdag! De dag dat geliefden elkaar in de watten leggen. Dit jaar geen valentijn voor mij. Ook al vind ik valentijnsdag wat overtrokken, ik vind het meestal wel leuk om met een vriendje lekker film te gaan kijken. Wees niet bang, ik ga niet in een hoekje zitten tobben al heb ik wel het een en ander aan mijn hoofd maar goed dat heb je soms! Mijn quote voor vandaag:

valentijnsdag quote 2Oh en voordat ik het vergeet; de winnaar van mijn winactie is bekend: Anne Neumann gefeliciteerd! Stuur je mij even een mailtje met jouw adres?

Wat is jouw favoriete liefdes quote?

Liefs,

Kim

7 Reacties

 1. Suze februari 14, 2014 / 08:12

  Toch een fijne Valentijn! En inderdaad, je hebt er niets aan om in een hoekje te gaan zitten huilen. Ik vind het allemaal een beetje overdreven dat Valentijn haha.

  • vintageandbeauty februari 14, 2014 / 11:03

   Dankjewel Suze!

  • vintageandbeauty februari 14, 2014 / 11:03

   Dankjewel Wendy ^^

 2. lee februari 14, 2014 / 16:02

  Fijne valentijnn! Ik vind de dag zelf wel gezellig en leuk. Dan geef ik de kleur roze eindelijk eens een beetje aandacht. Ik heb geen bf, maar ik heb wel 2 kleine dingen gehaald voor mijn lieve vriendinnen. De ene kant ik vind het zo commercieel. Sommige gaan helemaal pronken en zien het als een show/wedstrijd, de andere worden verdrietig omdat ze niks krijgen, meiden verwachten iets ect. ect.. Ik vind het leuker als ik iets simpels krijg (thee,boek,cake ofzo) op een random dag, dan weet ik dat diegene aan mij heeft gedacht. 🙂

 3. Manon februari 15, 2014 / 15:30

  hopelijk heb je een leuke valentijn gehad!

  • vintageandbeauty februari 15, 2014 / 17:17

   Ja heb lekker mijn nagels laten doen en daarna meiden avond ^^ en jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *