Hier kan ik niet meer zonder!

Lekker dramatisch vind je niet? Haha. Ietwat melodramatisch maar ik heb dit jaar een aantal producten ontdekt waar ik inmiddels echt niet meer zonder kan. Vandaag wil ik deze items met je delen want wie weet kan jij ze ook wel gebruiken of heb je een beter alternatief. Tips zijn altijd welkom. Let’s start!

Dankzij het bloggen blijft mijn interesse voor goede cosmetica producten steeds meer groeien. Ik kies bewust alleen nog maar voor natuurlijke cosmetica die -uiteraard- niet op dieren getest zijn. Het idee dat een konijntje mascara op heeft maakt mij zo verdrietig, daar kan ik niet aan ‘meewerken’.

avorieten2015-bodyproducten-fijnedoucheproducten-vintageandbeauty.com

Mijn favoriete beauty producten:

 • Rituals matte finish foundation. Echt top spul! Deze foundation dekt goed en blijft de hele dag goed zitten zonder dat mijn telefoon er na een telefonisch gesprek eronder zit (te fout haha) en zonder dat mijn hoofd er aan het einde van de dag als een discobal eruit ziet.
 • Elf fixing spray. Eerst gebruikt ik de fixing spray van Urban Decay. Deze is zeker goed alleen de spray van Elf doet ook prima haar werk, is veeeeel goedkoper én dierproefvrij. Score!
 • Pupa Like a doll blush. Deze blush heeft een geweldige perzikkleur wat perfect is voor mijn bleke huidje en die verpakking… te cute!
 • Dr. Hauschka eyeshadow palette Limited Edition. Serieus, dit palette móet je een keer geprobeerd hebben! Ik gebruik deze dagelijks voor mijn wenkbrauwen. De kleuren zijn super goed te mengen, ogen heel natuurlijk en het blijft heel goed zitten gedurende een dag. Ik wil niet anders meer! Ondanks dat de prijs ietwat hoog ligt vind ik het nog steeds het geld waard want hoelang doe je met een wenkbrauw pallete? Jup, maanden.
 • Clinique high impact mascara. In de pay it forward box vond ik een aantal super leuke spullen waaronder een mascara van Clinique. Ik wou al tijden iets van dit merk uitproberen en besloot de gok te wagen. Nou ik ben fan! De mascara is zacht voor mijn ogen, blijft lang zitten en klontert niet.
 • Ecotools kwasten. Via Xandra ontdekte ik het merk Ecotools. De kwasten zijn eco- friendly, super zacht en gaan lang mee. Ik gebruik ze nu een aantal maanden en – ondanks het feit dat ik geen idee heb wat ik met 8+ kwasten aan moet, zien ze er nog heel goed uit.
 • En tot slot mijn favoriete deodorant: Dr. Hauschka rozen deodorant. Alweer het 3e flesje wat ik heb gekocht en ik kan echt niet meer zonder. Geen last meer van huidirritaties, zweet of andere ongemakken. Gewoon hoppa insmeren elke ochtend en je huid is verzorgt en beschermt.

Maar naast cosmetica zijn er nog veel meer fijne toppertjes die ik graag met jullie wil delen. Want er is natuurlijk veel meer leuks in het leven dan alleen make-up.

favorieten2015-gynettpowerbank-powerbank-vintageandbeauty.com

Dit verraste mij in 2015

 • De powerbank. Serieus; dit is de uitvinding van de eeuw! Oké, ik overdrijf. Maar enfin, een powerbank heb je echt nodig in je leven. Zelfs ik, de persoon die in haar auto nog cassettes draait en niet van electronische verandering houd is overstag gegaan. Waarom? Het genot. Ja, het is echt een genot als je na een lange werkdag even hersenloos wilt scrollen via Instagram omdat je een boek vergeten bent en ontdekt dat je een oplossing hebt voor je lege telefoon. Heerlijk! Sinds kort heb ik een 2e powerbank erbij die ik kreeg van GSMpunt. Thanks guys!
 • De kracht van een telefoonhoesje. Echt wat heb ik dit onderschat! Een tijd terug viel mijn telefoon kapot op de tegels. Een nieuw beeldscherm kost toch al snel zo’n €150,- euro. Ben je net zo onhandig als ik? Geef dan een tientje uit aan een hoesje. Het gaat je een hoop stress besparen. Ik mocht er een uitzoeken maar als je dit niet mag- ook niet van je lieve vriend die toevallig meeleest- kijk dan even rond op internet. Er is genoeg te vinden!
 • Hoe mooi kleding van bamboe kan zijn. Echt oh my, wat heb ik een geluk gehad dit jaar. Ik heb o.a. kleding van Miss Green, DaJia en Joyfields mogen ontvangen en al deze kleding draag ik nog steeds wekelijks. Kleding van bamboe is zo onwijs zacht, de kleur blijft mooi en het is zoveel beter voor het milieu dan regulier katoen. You should try it one time.
 • Interessante boeken. Ga naar de boekwinkel en kies een boek uit die je heel interessant lijkt. Waar zou je nog altijd iets over willen leren? Koop het boek en besteed elke dag een paar uren aan lezen. Zeker weten dat dit je een boost gaat geven! Zo leerde ik enorm veel – dankzij dit boek over marketing.
 • De liefde van konijnen. Everybody should have a bunny. Mijn oude konijn overleed begin dit jaar na 12 jaar en 2 maanden geleden overleed plotseling ook mijn lief knuffelbeestje Jack waar ik echt onafscheidelijk mee was. Men, wat doet dit een pijn en elke dag merk ik het nog; het huis is zo leeg zonder hem. Ik heb al een heel grappig beestje op het oog maar merk dat k er nog niet aan toe ben. Heb je altijd al een beestje gewild? Wat houdt je tegen? Zoek die lieve, fluffy beestjes op en geniet van het samenzijn. Geloof me; een diertje kiest jou wel uit. Let it happen.
 • Vrijheid. Vrijheid vinden in jezelf. Wauw, ik blijf het maar zeggen maar er is niks mooiers dan dit. Wat als jij nu je ogen dicht doet, waar zou je dan aan denken? Zou het niet gaaf zijn om dat gevoel dagelijks te hebben? Geluk bevind zich echt in jezelf. Accepteer jezelf. Je bent zo mooi om wie je bent en geniet. Jullie weten hoeveel last ik van angsten heb gehad. Ik durf er open over te zijn. Het hoorde nu eenmaal bij de burn out. Het leven gaat zoals het gaat. Angst is maar een illusie. Heftig om te lezen maar oh zo waar. Jij voelt de angst, een ander niet.

Geniet van het leven lieve mensen en mail gerust als je iets kwijt wilt!

3 Reacties

 1. Laura december 30, 2015 / 09:51

  Waarschijnlijk weet je dit al, maar voor de zekerheid wil toch nog even aanvullen dat Clinique niet dierproefvrij is;-)

 2. Manon december 30, 2015 / 12:21

  Leuk om te lezen, volgens mij heb ik altijd erg geluk met telefoons ‘klopt af’ ik heb mijn Iphone toen een keer naar beneden laten donderen maar er zat geen schrammetje aan hahahahah
  Manon schreef…Artdeco Arctic Beauty CollectieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *