Hoe gaat het eigenlijk? Tijd om bij te kletsen!

Schilderen, schilderen en nog eens schilderen tot aan het volgen van een workshop, netwerkenmomenten en het spreken van oude bekenden. Er gebeurd momenteel enorm veel in mijn leven waardoor ik wat minder actief ben op Instagram maar wees niet bang; ik ben er nog! Benieuwd naar mijn wervelende weken vol geluksmomenten?

witte laptop- acer aspire laptop

Project kantoor

Mijn kantoor is bijna af!

Na een week lang klussen is mijn logeerkamer bijna helemaal omgetoverd tot kantoor. Toen ik vorige week een bak verf had gekocht dacht ik in een dag wel klaar te zijn. Niet dus. Onder het behang zat nog een laag behang en dat was er bijna niet af te krijgen. Bijna een dag waren we bezig met het verwijderen van behang. ’s avonds begon ik al met mijn vriend de muren te verven en de volgende dag kon hier nog 3x een laag overheen. In de tussentijd was het grote uitzoekwerk begonnen.

In eerste instantie was ik wat teleurgesteld want hoewel ik enorm kan genieten van het besef dat ik weinig nodig heb, had ik in en periode dat het wat minder goed ging heel wat gespaard. Voor andere mensen stelden het blijkbaar niet veel voor. Voor mij zijn die 3 dozen met hobby rommel die ik nooit ga gebruiken een doorn in het oog. Het uitzoeken en weggeven van spullen was begonnen en oh wat voelt dat goed om een kast weer bijna leeg te hebben! Een opgeruimd huis geeft enorm veel rust en daarnaast besef ik maar al te goed dat geluk zich niet in spullen bevind. Geluk zit in jezelf.

Mijn oude kast ga ik deze week doneren aan een goed doel en ik ga als alles af is nog wat foto’s voor jullie maken. Want het is echt heel erg mooi geworden.

Ik vergeet bijna mijn nieuwe Ikea kast te noemen. Serieus; hij is echt waanzinnig mooi! Vanwege het prijskaartje wou ik eerst een tweedehands versie op de kop tikken maar omdat deze niet te vinden waren besloot ik mezelf eens goed te verwennen. De kast is echt zo onwijs mooi. Ik zal binnenkort wat foto’s delen. Mijn geliefde petticoat pronkt aan de buitenkant van het rek.

vintage beker - retro beker - antiek - vintageandbeauty.com

Lekker rommelen op de rommelmarkt

‘Heb je zin om op de rommelmarkt te staan?’ vroeg Elma. Maar natuurlijk! Ik ben zelf gek op het struinen op markten en gezien mijn huis een grote schoonmaakbeurt had gehad had ik ook genoeg om te verkopen.

Zondag was het zover. Om 08:45 uur stond ik in de regen met een grote glimlach bij Elma op de stoep. Haar zoontje verwelkomde mij met zijn knuffelbeer en heeft ons de hele dag gezelschap gehouden. Het was koud, regenachtig maar ook super gezellig. Ik heb enorm genoten. Bedankt Elma voor het leuke idee!

petticoat - jaren 50 rok - vintageandbeauty.com

Het gewone leven kan bijna weer beginnen

Mijn huis is bijna helemaal opgeruimd. Mijn nieuwe Ikea kast staat in de werkkamer waar mijn geliefde petticoat aan hangt. Deze week rond ik verder alles af en ben ik in de tussentijd bezig met dingen zoals CMR, branding, marketing strategie én ga ik de locatie regelen voor een super leuke fotografie klus voor een sieradenmerk. Ik word zo enorm blij van het fotograferen van mensen. Dit is dus echt op mijn lijf geschreven! Daarnaast merk ik dat ik marketing steeds interessanter begin te vinden. Waarom werkt een bepaalde methode wel en een andere niet. Super interessant! Vorige week bezocht ik een workshop meetbare marketing en daaruit zijn weer leuke samenwerkingen gerold. Ik merk dat het een enorme energie boost geeft om te werken aan mijn eigen bedrijf. Ik weet wat ik wil en door mijn ‘ziekte’ ook wat ik wel en niet kan en dat geeft enorm veel zelfvertrouwen. Afgelopen week sprak ik na lange tijd weer een oude vriendin en dat gaf zo’n enorm gelukkig gevoel…

Ik ben een tevreden mens.

Voor zover mijn chaotische verhaal. Hoe gaat het met jou?

18 Reacties

 1. Manon augustus 18, 2015 / 08:53

  Wat fijn dat je huis bijna opgeruimd is, dat zal wel een heel fijn gevoel zijn!

 2. Anna augustus 18, 2015 / 09:40

  Fijn, fijn, fijn! En goed om te horen dat je een tevreden mens bent. Ik ben benieuwd naar de kast! 🙂

  • Kim augustus 18, 2015 / 18:45

   Dankjewel Anna 🙂 Ik ga snel foto’s maken of is een video leuker?

  • Kim augustus 19, 2015 / 13:10

   Wat super leuk om te horen Veerle. Dankjewel!

 3. Anniek augustus 18, 2015 / 19:07

  Ah, wat fijn om te horen dat het zo goed met je gaat Kim! Dat je geniet van datgene waar je mee bezig bent, en dat je gelukkig bent. Ook tof dat je eigen bedrijf zo goed loopt. Ik heb je maar 1 keer in real life gezien, maar toch leef ik enorm met je mee meid, je bent een topper! 🙂 Liefs!

  • Kim augustus 19, 2015 / 13:09

   Ah lieve Anniek. Dat gevoel heb ik ook! Zie ik je binnenkort weer eens bij een event?

 4. Sax and the Pretty augustus 18, 2015 / 22:08

  Ohjaa ik heb ook weer helemaal zin in het nieuwe seizoen, alle plannen etc. Succes met alles, je nieuwe kantoor gaat vast een enorme boost geven! x

 5. Monique | WritingMonique augustus 19, 2015 / 06:03

  Oh, wat ontzettend fijn dat het zo goed gaat en je je zo geïnspireerd en gemotiveerd voelt! Ik ben heel benieuwd naar je kantoor!

 6. Vlijtig Liesje augustus 19, 2015 / 06:04

  Wat heerlijk dat je je eigen kantoortje krijgt. Ik heb ook een eigen plek in huis, en dat is toch wel heel prettig.

 7. Elma augustus 19, 2015 / 07:10

  Jaaa, wat was het gezellig op de markt! Leuke foto ook van je nieuwe aanwinst 🙂 En ik ben ook erg benieuwd naar je kantoor met je mooie kast!

 8. sunny mama augustus 19, 2015 / 09:07

  Dat lijkt mij ook zo leuk, een eigen ‘kantoortje’ of werkkamer te hebben in huis.
  Heerlijk hé, om er lekker mee in de weer te zijn, met het inrichten?

  • Kim augustus 19, 2015 / 13:09

   Het is echt aan te raden. Scheelt niet alleen een hoop rommel in de woonkamer, je krijgt ook na een werkdag echt het gevoel dat je vrij bent en dat is erg prettig.

 9. Bente augustus 19, 2015 / 10:02

  Haha oei, wat een drama klinkt dat behang-verhaal!

  En nu ben ik heel nieuwsgierig naar wat voor soort kast je hebt gekocht (en waar de petticoat aan hangt ;))

  • Kim augustus 19, 2015 / 13:08

   Haha valt mee hoor! Ik zal alvast iets verklappen ; ): de petticoat hangt aan mijn nieuwe kast.

 10. Lilia | Lily Like augustus 20, 2015 / 07:46

  Leuk artikeltje om te lezen, succes met alles! En heb zin om weer met je te shooten! xo

 11. Roxanne | Peachlife augustus 20, 2015 / 19:01

  In Nederland ga ik soms ook wel eens een dagje mijn spullen verkopen. Dat is mijn favoriete manier van opruimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *