I have a new vintage top!

Zoals jullie wellicht weten ben ik druk bezig met minimaliseren en wil ik alleen nog maar items aanschaffen die overal bij passen. Ik maakte een overzicht van alle items die ik nog nodig heb voor een goede basis garderobe en besloot opzoek te gaan naar een mooie zwarte blouse.

Oh wat ben ik toch kieskeurig..

Een blouse vinden die aan mijn wensen voldoet bleek lastig. Degene die ik zag waren of te kort, of te dik of ik vond de knopen niet mooi. Hoe meer specifiek ik iets zoek, des te kieskeuriger dat ik word. Enorm lastig!

i have a new vintage top opgevouwen

i have a new vintage top 2

I have a new vintage top!

Omdat ik geen mooie blouse in bio katoen kon vinden besloot ik de vintage zoektocht te starten en echt wat kwam ik veel moois tegen! Wat hou ik toch ook van vintage! Stiekem ben ik hierdoor ook weer niet voor een zwarte blouse gegaan maar voor een kleurrijke variant. Onderstaande blouse werd bij mij thuis bezorgd voor maar 12 euro inclusief verzenden. Een koopje.

Wat ik zo mooi vind aan deze blouse is de details. Aan de mouwen zit een heel klein blauw knoopje. Ook in de hals lijn vind ik er een terug. De hals lijn die zo hoog aangesloten is lijkt een ware trend te worden voor dit voorjaar. De stof is gemaakt van een bijzonder materiaal. Een materiaal wat je nu niet meer ziet. Het is dun en transparant maar tegelijkertijd een stuk steviger dan chiffon. De vorm blijft goed intact na het wassen en ik vond de bloemen het geheel erg vrolijk maken.

Wat vindt jij van mijn nieuwe vintage blouse?

ENG: Finally I’ve got a new vintage top! I love these kind of fabrics and needed a new one. Because of my drive to become a real minimal girl I didn’t want to buy the first thing that caught my eye. I wanted one of the items of my wishlist. This vintage top is 100% vintage and made by a real unique fabrique. A kind of fabrique that you can’t find in the stores anymore. I love the flower details.

What do you think? Would  you buy it?

15 Reacties

 1. Jorinda februari 3, 2015 / 08:41

  Wat een mooie top =)
  Ben benieuwd hoe je hem gaat com

 2. Anna februari 3, 2015 / 11:12

  Super mooi! Ik vind dit ook een tijdloze blouse hoor, ondanks dat ‘ie niet helemaal zwart is.

  • Kim februari 3, 2015 / 13:09

   Leuk dat je er hetzelfde over denkt 🙂

 3. Nienke februari 3, 2015 / 12:29

  Echt een mooi design. Goed om kieskeurig te zijn in de items die je uitzoekt. Deze ziet er degelijk uit!

 4. Tamara februari 3, 2015 / 15:42

  wat een leuke blouse! Hier zal je vast nog lang plezier van hebben 🙂

 5. crvy februari 3, 2015 / 16:18

  Wauw, mooi weer! Jij scoort altijd zulke leuke tweedehands items 🙂

 6. Kiki februari 16, 2015 / 17:28

  Wow, heel mooi! Waar haal je ze toch vandaan? :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *