‘I went to Essen baby!’

Gisteren ging ik met mijn lieve vriend naar Essen! Echt super leuk hebben we het samen gehad. De rit duurde iets langer dan 2 uur omdat er veel wegwerkzaamheden waren maar bij aankomst konden we vrijwel voor de Primark parkeren รฉn natuurlijk gingen we daar als eerste naar binnen!

We zijn ongeveer een uur in de Primark geweest en dit was mijn buit.Wat mij vooral opviel aan deze Primark is dat er veel dames kleding is en aardig wat been mode maar zeer weinig tassen en sieraden, iets wat ik stiekem wel wat jammer vond. Zoek je dat? Ga dan zeker naar de Primark in Bremen. Desondanks vond ik wat leuke items en 2 leuke kado’s voor mijn zussen voor kerst.ย 

Een glimp van mijn aankopen. Zien jullie de grote fluffy konijnen sloffen? I love bunnies! De zwarte laarzen deed ik gelijk aan, vond ze leuker bij mijn jurk staan dan mijn boots. Ik heb mijn ondergoed en cadeaus niet op de foto gezet. Het eerste niet omdat ik dat liever privรฉ houd en de cadeaus niet omdat ik bang ben dat mijn zussen ze dan al zien ๐Ÿ˜‰

Na het shoppen bij de Primark gingen we eerste even wat drinken en daarna liepen we wat rond door de stad. Ik vind het altijd erg leuk om in Duitsland te winkelen. De steden zijn erg makkelijk te bereiken met de auto, er is genoeg parkeerplek en ze zijn erg karakteristiek.ย 

En toen zag ik hem: de DM! Ik heb heel veel meiden erover gehoord en daarom wou ik er ook een kijkje gaan nemen! Ik heb 2 hele leuke dingen gekocht. Een review hierover volgt morgen.

Ben jij wel eens in Essen geweest?

Liefs,

Kim

15 Reacties

 1. Jamie november 1, 2013 / 08:58

  Leuke aankopen! De konijnen sloffen zijn echt super gaaf.

  Liefs,
  Jamie

  • Kim B november 1, 2013 / 15:23

   Misschien moeten we een keer een Primark date doen, jurkjes scoren & daarna leuke vintage shops bekijken ๐Ÿ˜‰

 2. Hillie november 1, 2013 / 09:28

  Hoi Kim.

  Leuke dingen dus geshopt.Een een mooie dag samen met Ben gehad.Super hoor!!!

  xxx van Hillie

 3. Lin november 1, 2013 / 16:59

  Je bent zo te zien goed geslaagd! Leuk!
  Ik ben eigenlijk nooit de Duitse grens over geweest om te shoppen..

 4. Lin november 1, 2013 / 17:01

  Whoops.. Wat to soon op enter gedrukt!
  Shoppen in Duitsland lijkt me wel erg leuk en goed om te lezen dat het jou goed is bevallen ๐Ÿ™‚ eens kijken of ik mijn lief zover kan krijgen!

  • Kim B november 1, 2013 / 22:21

   Jammer dat je nog niet eerder in het buitenland heb geshopt, Duitsland is echt een aanrader! Woon je ver van de grens? Anders een keer met vriendinnen? Nooit verkeerd ๐Ÿ˜‰

 5. Manon Margaretha november 1, 2013 / 18:17

  Dankjewel voor je lieve reactie! Ja ik ben druk met opendagen bezoeken, studietesten doen en veel lezen over opleidingen. Het blijft lastig!
  xManon

 6. Marlies november 2, 2013 / 17:19

  Aan de tassen te zien ben je goed geslaagd haha! Die jurkjes zien er erg leuk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *