Vintage winter coat

Regen, regen en nog eens regen… De herfst is in aantocht! Het begint weer steeds vaker te regenen en dan is een vestje soms nét iets te koud. 

Het is weer tijd om een winterjas aan te schaffen. Ik heb me laten vertellen dat dit op tijd moet want; de leuke zijn altijd snel weg en eigenlijk is dit ook wel zo. Zelf moet ik nog even weer mijn ‘oude’ jassen nakijken want ik weet niet of ik deze nog pas. Om alvast even in de stemming te komen heb ik alvast een paar leuke jassen gespot! 
Uiteraard ben ik niet alleen opzoek gegaan naar vintage jassen maar heb ik ook even gekeken naar de prijs 😉

Kijk je even mee?

Deze beige kleurige winterjas is gemaakt van 100% wol en is te koop via deze link bij Granny was Groovy voor 49,95 euro. Heb je maatje 42 en vind je deze leuk? Sla dan snel je slag!

Meer een bont type? Deze fake fur jas is bij dezelfde shop te bestellen voor 49,95 euro. Een klein maatje? Dan is dit misschien wat voor jou, de maat is namelijk s/m.

Dit najaar zie je naast bont en lange jassen ook wat meer jassen die wijd vallen. Een voorbeeld van een model wat je vaker gaat zien is deze hierboven. Vooral de lichte kleur en de knoopjes vind ik erg mooi. Deze jas is te koop bij Doortje Vintage voor 49,90 euro.


Ik ben echt gek op deze kleur groen! Ik vind het stoer en edgy. Op de site Into Vintage kwam ik deze jas tegen voor 24,95 euro. Oke, hij is niet echt bestand tegen dikke sneeuw buien maar goed, hij is wel leuk. Dat telt toch ook 😉

Welke jas vind jij het mooist? En welke zou jij nou nooit kopen?

Liefs,

Kim  

5 Reacties

 1. Lotte Verweij september 11, 2013 / 16:07

  Leuk!
  De eerste vind ik het mooiste en ik denk dat ik de tweede nooit zal kopen :p

  xoxo

  • Kim B september 12, 2013 / 10:53

   Niet? Bont leek me wel wat voor jou hahah heb ik het mis 😉

 2. Dina september 11, 2013 / 17:30

  Leuk om te zien! Ik heb echt ontzettend zin in een nieuwe lekkere warme jas.

  • Kim B september 12, 2013 / 10:53

   Dankje! Ja ik ook, word al koud he! Brrr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *