Shoppen vanuit je luie stoel: Swipe & Shop is online!

Word jij altijd gek van dat zoeken naar kleding? Op Swipe & Shop zoek je makkelijk kledingstukken door. Zie je iets moois? Sla het op door naar links te swipen of shop lekker verder en swipe naar rechts! Swipe & Shop is onderdeel van het innovatielab van  Sanoma Media. De oprichters lanceerden eerder al de Spot & Shop. Een handige app waar je kleding kan opzoeken waarvan je niet weet waar ze te koop zijn.

Sale alert
Opgeslagen kledingstukken kunnen direct via de mobiele telefoon worden gekocht. Twijfelaars kunnen het ook naar zichzelf laten mailen om het vervolgens via de desktop te bestellen. Als een opgeslagen item in prijs is verlaagd ontvangt de gebruiker een notificatie. Zo kan het product altijd voor de laagste prijs worden besteld. Op dit moment zijn grote retailers als ASOS en V&D aangesloten. De komende tijd komen hier meer webshops bij.

Oprichter Nikky Hofland: “Het is een ideale tijdsdoder voor in de trein en het swipen werkt erg verslavend! Uit eigen onderzoek is gebleken dat vrouwen vier uur per week door webshops browsen maar via mobiel nog niet makkelijk hun weg kunnen vinden. Wij proberen ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de mobile e-commerce en hopen dat vrouwen op deze manier sneller vinden wat ze zoeken.”

Ken jij deze app al? Hij is te downloaden in de App Store.

5 Reacties

  1. Floor Daasvand november 19, 2014 / 15:55

    Ik heb hem nadat ik er een artikel over heb geschreven gedownload en ben lichtelijk verslaafd geraakt haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *