Let’s get United!

Marktplaats, TicTail en andere leuke verkoopsites kennen we natuurlijk al. Maar heb jij ooit gehoord van United Wardrobe? United Wardrobe is opgericht door Thijs Verheul nadat het hem opviel dat er op internet zoveel aanbod aan kleding is dat het gewoon te onoverzichtelijk is geworden. United Wardrobe is een hechte community met bijna 2800 gebruikers waar je vintage kleding en fashion kan kopen en verkopen!

United-Wardrobe-595x841

Wat ik zelf zo bijzonder vind aan deze site in tegenstelling tot andere verkoopsites is dat je ook met elkaar je eigen stijl kan delen doordat je elkaar kan volgen en met elkaar kan chatten. Het geeft net dat stukje extra’s en maakt het wat persoonlijker.

Hoe werkt het?

Op de site kan je een eigen account aanmaken met je Facebook of email account. Vervolgen upload je kleding die je wilt verkopen. Via Ideal, Paypal of een Creditcard kan je eenvoudig een product kopen. United Wardrobe werkt bij de verkoop als tussenpersoon. Als je iets verkoopt dan gaat er een percentage naar United Wardrobe. Jij verkoopt een item. De koper maakt het geld over en United Wardrobe betaalt je na 14 dagen uit. Waarom? Zo ben je als koper beschermd tegen oplichterij. Hieronder een korte film over de site.

Ken jij United Wardrobe al?

Liefs,

Kim

  Bloglovin / Facebook / Twitter

7 Reacties

 1. lee maart 23, 2014 / 12:36

  Nee nooit van gehoord. Veel mooier en handiger dan de rest! Ik hoop dat dit wel de no. 1 wordt van de 2ndhand fashion sites! sws ga ik nu ff snel een acc maken, ik hoop dat ze ook een app hebben. thanks voor het delen c:

  • vintageandbeauty maart 24, 2014 / 01:49

   Leuk dat je zo enthousiast bent Lee!

 2. (Red) Sonja maart 23, 2014 / 13:04

  Klinkt heel handig! Ga ik zeker checken als ik weer wat kleding kwijt moet 😉

  • vintageandbeauty maart 24, 2014 / 01:48

   Leuk enne jij mag mij dan ook altijd benaderen hoor! Vind jouw stijl erg mooi 🙂

 3. Birte maart 23, 2014 / 20:56

  Ziet er een interessante site uit, bedankt voor de tip Kim!

  • vintageandbeauty maart 24, 2014 / 01:49

   Graag gedaan Birte 🙂

 4. Suus maart 24, 2014 / 09:10

  Heee wat goed. Ik wilde net wat spullen op marktplaats gaan verkopen maar daar zag ik toch wel tegen op. Dit klinkt veel beter, thanks!

  Liefs Suus van Food Bandits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *