‘Let’s wear lace’

 
Jack: H&M, Dress: H&M, Jewelry: vintage, Bag: vintage

Voor vandaag heb ik een outfit gemaakt met een van mijn nieuwe favorieten: mijn nieuwe kanten panty! Ik ben echt gek op kant en hou van de combinatie stoer met een vrouwelijke twist. 

Panty: Shoes Cancan, Shoes: H&M

Deze panty koos ik uit omdat hij vanaf de voorkant heel gewoon lijkt totdat je voorbij loopt en men de achterkant ziet. Heel verrassend, vrouwelijk en een tikkeltje stoer. Het merk van deze panty is Veneziana. Ik kreeg het van Shoes Cancan, een online webshop. Hun slogan is “Pretty sexy lingerie en shoes.’ 

Deze panty koop je online voor 6 euro. Vergeleken met andere winkels vind ik dit een mooie prijs voor een panty van goede kwaliteit. Leuk detail is dat bovenop de tenen nog een stukje kant zit. En de taille is niet zo hoog. Voor mij echt een must gezien mijn buik vaak opgezet is.

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,

Kim

8 Reacties

  1. Jamie oktober 11, 2013 / 07:47

    Erg leuke outfit. Je jurkje en ketting zijn echt onwijs gaaf.

    Liefs,
    Jamie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *