Ik heb kleding geruild!

Je leest het goed, ik heb weer wat leuks geruild! Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Het is echt een win- win situatie. Daarnaast hou ik absoluut niet van het vergaren van teveel spullen. Ik raak simpelweg het overzicht kwijt waardoor veel ongedragen in mijn kast blijft hangen. En dat is gewoon zonde.

swapping lifestyle kleding geruild 1

Afgelopen donderdag was er een kleding ruil avond in Groningen en uiteraard kon ik het niet laten om niet te komen. We hadden vrijwel allemaal dezelfde kleding maat dus dat kwam echt perfect uit. Daarnaast was mijn kleding stijl wat anders dan die van de rest waardoor ik items kon passen die ik in de winkel niet snel zou pakken. Ik ging naar huis met bovenstaande top die ik zeker een keer boven een plissé rok ga dragen en een heel mooi vest (zie banner) die ik nog ga opknappen. Op de valreep vond ik tot slot nog een nieuwe bikini in het roze met polka- dot. De bikini heb ik dit weekend al gedragen en is ideaal voor het zonnen.

Heb jij wel eens kleding geruild?

4 Reacties

 1. Ceetje juli 13, 2014 / 08:33

  Ik heb laatst een kleding ruil gedaan met een vriendinnetje. Sowieso ruil ik vaak met vriendinnetjes 🙂

 2. Natascha juli 13, 2014 / 08:35

  Ik vind kleding ruilen zo’n leuk concept. Ik doe ongeveer 2 keer per jaar een kledingruilavond met vriendinnen, altijd erg geslaagd!

 3. kristel juli 13, 2014 / 11:04

  Nog niet gedaan maar lijkt me best wel leuk om te doen. Vooral nu mijn budget minder ruim is. 😀 leuk dat je er over schrijft.

 4. Angela juli 14, 2014 / 11:01

  Leuk! Ik zou het ook nog wel eens willen doen, lijkt me zo handig! Alleen meestal als zulke dingen worden georganiseerd dan kan ik niet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *