Mijn eerste artikel voor vintage NL!

Met gezonde spanning ging ik bezig met mijn allereerste opdracht voor een vintage website. Echt een droom die uitkomt want zeg nou eerlijk: waar kan ik nou beter mijn vintage tips delen als op een vintage platform?

Na een bezoek aan een onwijs leuke kringloop in Hoogezand schreef ik het artikel. Ik besloot om daarbij ook wat vintage shopping tips te geven. Ik vond het onwijs leuk om te doen en er gaan zeker meer artikelen volgen! Ik heb nog zoveel tips en leuke shops die ik met jullie wil delen… stay tuned!

Het artikel kan je hier vinden. Ik zou het echt super leuk vinden als je een kijkje gaat nemen!

6 Reacties

  • vintageandbeauty juli 12, 2014 / 16:17

   Dankjewel Birte! Leuk om te horen 🙂

 1. lee juli 12, 2014 / 17:53

  erg leuk geschreven! ik zie je al snel omhoog klimmen wat betreft je blog : )

  • vintageandbeauty juli 12, 2014 / 20:57

   Ah wat onwijs lief! *bloos*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *