Maandoverzicht: juni in volgelvlucht

Het klinkt altijd heerlijk cliché en vandaag doe ik er toch aan me; wat is de maand snel voorbij gegaan! Sinds ik terug kwam uit Fuerteventura was ik direct bezig met verhuizen, schilderen, schoonmaken, heel veel opruimen en had ik continu werklui over de vloer. Nu, een maandje later, begint het eindelijk allemaal wat rustiger te worden. 

Benieuwd wat ik allemaal deed? Lees snel verder!

IMG_9901

Laten we beginnen met mijn werk. De afgelopen maand begon ik met een nieuw project waar ik nu nog niks over kan zeggen. Wel kan ik verklappen dat het echt iets totaal nieuws gaat worden wat nog niet bestaat. Yay! Ik kan niet wachten totdat het af is en ben in de tussentijd best nerveus want wat vinden mensen er eigenlijk van?

Je zou denken dat ik het i.v.m. de verhuizing een stuk rustiger aan heb gedaan. Nou, dat valt mee! Ik heb aardig wat nieuwe klanten mogen ontvangen en was bezig met persoonlijke coaching sessies. De maand begon ik met een workshop aan een enthousiaste groep ondernemers. Zo leuk om te doen! Ik krijg er altijd enorm veel energie van.

goudenkraan-quooker-perslunch-persevent-ridderkerk-vintageandbeauty.com-misspublicit

borgewsum-premiumjenever-jeneverproeven-alleenpuur.nl-02

Omdat het verhuizen en de bijbehorende afspraken veel tijd in beslag namen, ben ik niet naar veel evenementen geweest. Ik moet immers ook nog tijd overhouden voor werk haha. Waar ik wél naartoe ging was een event van Quooker in Ridderkerk. Hier werden we ontvangen met een lekkere lunch en kregen we een rondleiding door het pand. Heel interessant om dit familiebedrijf eens van dichterbij te zien! Ook mocht ik weer langskomen bij Hooghoudt. Dit keer voor de opening van de nieuwe kruidentuin in Ewsum. Zo leuk om mee te maken.

Ik vind het heel bijzonder wat ik allemaal voor AlleenPuur mag meemaken en dat met een website die nu een paar weekjes offline is (oeps haha). De oude website had helaas heel veel foutmeldingen en ik moest deze daarom wel vervangen. Om het meteen goed aan te pakken heb ik besloten om direct de hele lay out een opfris beurt te geven. Nu nog alles netjes online zetten en dan hoop ik volgende week jullie weer (ook daar) te mogen ontvangen!

13474986_1719009585033894_4995590282514932000_o

Juni is natuurlijk ook de maand van afronden en ook Anouk ronde haar stage bij AlleenPuur af. Ze gaf mij een aantal lieve cadeautjes waarbij o.a. een kaart met een super lieve tekst. Echt zo lief! Door Romy liet ik o.a. een tas voor haar maken met haar gezicht erop getekend + haar naam in een gave font.  We sloten de stage af bij Elmer’s waar we heerlijk uit eten gingen. Ik moet zeggen dat het even wennen is om weer alleen op de dinsdag aan het werk te zijn en alleen naar evenementen te gaan. Gelukkig wil ze graag nog dingen blijven doen. Nog een dubbele Yay ;).

IMG_2109

Nu ik dit typ is mijn vriend bij mij. Zoals jullie wellicht weten zien we elkaar niet zo vaak omdat hij in Engeland woont en ik in Groningen. Gelukkig is hij nu i.v.m. 4 juli 4 dagen vrij dus we kunnen lekker een paar dagen samen wat leuks doen. Zaterdag gingen we samen naar Delfsail in Delfzijl. Gisteren bezochten we o.a. Lepeltje Lepeltje en hebben we daar heerlijk genoten van de muziek en het lekkere eten. Vandaag gaan we de Martinitoren beklimmen en ga ik hem leren te fietsen. Jup, als Amerikaan is hij dat niet gewend en hij vind het doodeng om achterop te zitten. We hebben ons rot gelachen haha.

Fijne week allemaal! Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?

4 Reacties

 1. Marcella juli 4, 2016 / 13:40

  Je had een leuke maand joh! Fijn dat je nu samen met je lief Groningen aan het ontdekken bent. Klinkt goed wat jullie al gedaan hebben & nog gaan doen!
  Marcella schreef…De vakantievragen-tag CubaMy Profile

 2. Yara juli 4, 2016 / 13:59

  Leuke maand heb je gehad! Mijn hoogtepunt afgelopen maand was zeker het feit dat ik ben afgestudeerd. (:
  Liefs,
  Yara

 3. Sas juli 16, 2016 / 07:35

  Wat een super leuke foto’s! Mijn hoogtepunt? Toch wel het weekendje weg naar centerparcs 1 Juli<3 Kan er nog steeds aan terug denken en genieten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *