Mijn leven als ondernemer #3

Happy monday! Van het verhuizen van dozen tot aan het werken aan een nieuw project. Er gebeurde van alles de afgelopen week waardoor werk en privé bijna teveel door elkaar heen gingen lopen. Maar goed, tijd voor een update!

businessmoms-vrouwenetwerkgroep-vintageandbeauty.com-blogadvies.nl

Mijn week begon met het inleveren van de sleutels van mijn oude huis. Oh, wat voelde dat goed zeg! Ik heb mij nooit echt thuis gevoeld in dat huis en ben heel blij dat ik nu weer in de stad Groningen woon. Je schrikt waarschijnlijk van de volgende woorden maar ik vind het heerlijk om te fietsen door de stad. Ja, ik. De persoon die al maanden geen fiets heeft aangeraakt en niet kan herinneren dat ze sporten ooit leuk heeft gevonden. Te hilarisch voor woorden. Ik fiets op mijn vintage fiets ook absoluut niet snel maar dat hoeft ook niet. Kom ik ook niet bezweet aan ;).

Na het inleveren van de sleutels racede ik naar Assen waar ik een workshop bloggen gaf aan de Business Moms. Een leuk netwerk van vrouwen waar je op informele wijze kan netwerken. De dames deden tijdens de workshop lekker mee en waren ook erg enthousiast. Zo leuk om te zien.  Het coachen van mensen voelt zo goed. Het past echt bij mij. Ik kom altijd tijd te kort haha. Hierboven de foto van de groep. Een telefoon foto zoals je ziet ;).

keukenverbouwing-woonupdate-vintageandbeauty.com

En hoppa ook daarna had ik een afspraak in Groningen. Dit keer bij de Gemeente. Het is ook wat ;). De volgende dag had ik mijn huis vol met bouwvakkers die in de keuken een plafond plaatsten, de keuken erin hebben gezet en de boel hebben gekit. Ook kwamen de dagen erna mensen om de elektriciteit te regelen, de ketel te checken en de berging op de knappen. De komende weken heb ik nog wat mensen in huis rond lopen maar aan het eind van de zomer hoop ik mijn huis en keuken klaar te hebben.

De rest van de week werkte ik bij M. Ik werk alweer bijna 3 jaar bij haar en help haar bij de verzorging bij het sporten. Erg leuk om te doen alleen ging er woensdag wat mis waardoor ik door mijn rug ging. Het werk ging overigens gewoon door en zowel vrijdag als zaterdag was ik bij haar aan het werk. Zaterdag waren we in Drachten vanwege een rolstoelhockey wedstrijd. Zo leuk om te zien hoe fanatiek ze bezig zijn. Ik zou bijna zelf gaan sporten ;).

fbcoverzondertekst-vintageandbeauty.com

Verder uploade ik weer een nieuwe video naar mijn YouTube kanaal. Men, wat is dat leuk zeg! Dit keer een video over alle dingen die ik kocht op vakantie. Opgenomen tijdens een van de laatste dagen. Verder paste ik de header wat aan op zowel Facebook als YouTube en had ik het druk met mijn plannen voor AlleenPuur. Er gaan een paar dingen wijzigen en daarvoor ben ik opzoek naar foodies en cullinaire hotspot reviewers. Kom maar door als je interesse hebt ;).

Oh… en ik heb sinds zondag snapchat! Ik vind het eerlijk gezegd nog best ingewikkeld maar goed. Je kan mij vinden via: vintageandbeaut. Ja, helaas. De ‘y’ paste er niet meer bij.

20160531_203855

Tot zover mijn week update! Zoals je ziet loopt alles een beetje door elkaar heen. Het grote voordeel van wonen in de stad is dat ik ’s avonds lekker wijntjes kan drinken met lieve Elma, kan werken met Kirsten aan onze blogs (yay!) en de rest van mijn vrienden vaker kan zien. Loveee it!

Hoe was jouw week?

Benieuwd wat ik voorgaande weken deed? Klik dan hier voor mijn andere updates. Ik beloof plechtig de aankomende week weer foto’s te gaan maken met mijn camera. De foto kwaliteit van mijn S4 is namelijk om te huilen.

14 Reacties

 1. Sarah juni 6, 2016 / 06:29

  Leuke update! Zo een workshop bloggen lijkt me wel interessant om te volgen. Ik ben ook erg benieuwd naar de vorderingen in je huis. Een kijkje binnen nemen vind ik altijd wel tof. ^^

 2. wendy vrieling juni 6, 2016 / 08:18

  leuk deze update van je te lezen. Echt tof dat je nu in Groningen woont. Ik volg je op de voet.
  wendy vrieling schreef…WinactieMy Profile

 3. Jeapiebel juni 6, 2016 / 11:19

  Wat een leuk en interessant werk doe je allemaal. een rolstoelhockey wedstrijd wat is dat inspiratie en knap vind ik. snapchat wat leuk voor je. Alleen blog kom ik al tijd te kort laat staan snapchat. 😉

 4. Eva juni 6, 2016 / 15:14

  Leuk om je foto’s en update te zien! Ook ik zit middenin een verbouwing maar gelukkig komen daar mensen voor langs en hoef ik het niet zelf te doen :-). Hmm wat zoek je misschien in een foodie? Ik heb wel interesse….
  Eva schreef…Acorelle sun spray | Review + WINACTIE!My Profile

 5. Linda juni 7, 2016 / 10:22

  Wat leuk dat je een workshop bloggen mocht geven. De keuken ziet er al mooi. Bezige bij ben jij! Succes met de laatste klussen en mensen over de vloer 😉
  Linda schreef…my favorite wardobe | outfitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *