Mijn meest gênante herinnering aan Moederdag

Van het cadeau dat al uit elkaar viel toen het uitgepakt werd tot aan het laten vallen van een glas thee in bed. Als kind doen we met Moederdag zo ons best maar vaak gaat het toch nét iets anders dan gepland. Vandaag deel ik mijn meest gênante herinnering aan Moederdag en een tip voor een cadeau dat je moeder waarschijnlijk wel gaat waarderen. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal!

Bedankt voor de kruimels in bed…

Traditiegetrouw vieren wij met het gezin elk jaar Moederdag. Als kind heb ik het gepresteerd om een ontbijt op bed te maken met thee dat bestond uit warm water uit de kraan met een zakje erin gedompeld die er al zeker een kwartier in zat. Goedemorgen mama, hier heb je een lekker sterk bakkie ;).  Uiteraard kreeg ze er ook beschuit met hagelslag bij dat ik later zelf in bed mocht opeten. Het gevolg was een bed vol met kruimels. Das pas lekker wakker worden!

Daarna heb ik een paar jaar een ‘kaarsen fase’ gehad zoals mijn familie het noemde. Elk jaar kreeg ze voor haar verjaardag en Moederdag een kaars. In geweldige vormen. Althans dat vond ik. De afzichtelijk vuurtoren kaars staat volgens mij nog ergens in de tuin te wachten om aangestoken te worden… Als ik eraan denk rollen de tranen over mijn wangen. Herkenbaar?

20160424191229_IMG_7401

Dit jaar pak ik het wat anders aan. Geen kaarsen meer. Al zou ik deze traditie er best in kunnen houden ;). Nee, laten we eens gaan voor een stijlvol cadeau. Iets waar elke vrouw nagenoeg blij van wordt. Sieraden. Daar kan weinig mis mee gaan.

Kiest jouw moeder niet bewust voor Fairtrade sieraden? Dan is het volgende ook iets om te overwegen waard. Bij Lucardi loopt momenteel een Moederdag actie. Je kan hier een boodschap achterlaten voor je moeder. Echt onwijs lief én attent. Ik weet zeker dat ze alleen van het idee al erg blij worden! Tegelijkertijd maak je tevens ook nog eens kans op prijzen. Leuk concept!

Nu is er nog iets extra’s. Lucardi heeft namelijk ook een Vintage Nouveau sieraden set die ze promoten in het kader van Moederdag. Het is leverbaar in diverse kleuren. Helaas weet ik uit ervaring dat mijn moeder niet zo’n grote fan is van rosegold maar wellicht is jouw moeder dat wel. De vintage touch spreekt mij in ieder geval heel erg aan. Het setje dat ik heb gekregen (heel erg bedankt!), ga ik daarom maar zelf dragen. Ik heb al een ander idee voor mijn moeder in gedachten maar dat kan ik hier natuurlijk niet vertellen!

Wat is jou meest gênante of hilarische herinnering aan Moederdag?

21 Reacties

 1. Lesley van de Langkruis mei 2, 2016 / 10:08

  Hahah super grappig. Dat warme water met een theezakje :-p Wat ik me nog kan herinneren is dat mijn zusje altijd iets leuks kocht voor mijn moeder maar het zo goed verstopte dat ze het niet meer terug kon vinden haha.
  Lesley van de Langkruis schreef…Nieuwe bril van PoletteMy Profile

 2. jeapiebel mei 2, 2016 / 14:09

  Eens wat anders, prachtige set zeker voor je moeder. Hopelijk is je moeder er super blij mee met dit prachtige kado en dit jaar even geen kaarsjes. 😉

 3. Susan mei 2, 2016 / 16:37

  Wat leuk, ik ga een kijkje nemen op de site!
  Ik gaf mijn moeder ook prachtige creaties vroeger. Zeker tijdens mijn puberteit dat ik dat sommige dingen echt vet mooi waren…

 4. Anna mei 2, 2016 / 17:33

  Haha, super grappig! Ik maakte vroeger ook altijd van dat soort ‘cadeaus’ voor mijn moeder. En heel mooi ingekleurde kaarten enzo. Hilarisch! Mooie sieraden :)!

 5. Margo mei 3, 2016 / 08:04

  Hahah! Vuurtoren kaars, hilarisch. En jij maar trots zijn, ik zie het voor me 😉

 6. Petra mei 4, 2016 / 14:18

  Wat een goede inleiding voor een dergelijke post. Slim gedaan 🙂

 7. H* mei 9, 2016 / 08:22

  Bij ons waren zeepjes nogal een poos favoriet. We hebben nog jaaaarenlang onze handen staan wassen met eendjes, hartjes en klavertjes vier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *