My ‘new’ vintage items!

Het is lang geleden dat ik jullie items liet zien die ik heb gekocht of via een ruil heb gekregen. Omdat ik denk dat jullie net zoals ik graag kijken naar shoplets besloot ik dat het tijd was om mijn ‘nieuwe’ vintage pareltjes aan jullie te laten zien!

new in vintage items rokken

Ik was gelijk verliefd toen ik het suede rokje paste. Hij zit echt heerlijk! Ik denk dat ik hem ga combineren met een wijde top en kanten vestje. De rok kan je hier zien in een trend alert artikel.

new in vintage items short

Deze short zit zo onwijs lekker! Jaren terug, toen ik nog op kamers woonde, had ik een huisgenoot die op een kunstopleiding zat en deze shorts droeg. Ik vond ze destijds heel tof maar had er toen nog niet de lef voor om het echt te dragen. Ik heb deze short al aangehad en het zit echt heerlijk. Binnenkort komt deze zeker terug in een outfit.

new in vintage items blouse

Hoe opvallend wil je het hebben? Deze blouse is van een transparante stof gemaakt en als ik het niet in het echt had kunnen passen had ik hem nooit gekocht. Veel te heftig om te combineren. Totdat ik hem aandeed en zag hoe perfect deze aansluit. Perfect bij een donkerblauwe jeans. Hakken eronder en ik ben er klaar voor.

new in vintage items jurk

Tot slot mijn favoriet. Dit geweldige wikkeljurkje die past bij maat XS- M. Ook deze jurk past perfect en  is van een fijne luchtige stof. Nadeel: de jurk schijnt door. Wie nog een leuke kanten onderjurk weet; let me know!

Alle kleding kocht ik tijdens het Vintage per kilo event in Groningen.

Wat zou jij dragen?

11 Reacties

 1. Tamara juni 13, 2014 / 07:12

  De rokjes zeker!! De jurk is ook erg leuk! Broekje is iets wat ik niet aan zou durven maar eigk gewoon zou moeten doen hihi!!

  • vintageandbeauty juni 13, 2014 / 07:27

   Gewoon doen! Ik twijfelde eerst ook maar het zit zo relaxed. Veel fijner dan een jeans short 🙂

 2. Jorinda juni 13, 2014 / 07:25

  Echt super leuke aankopen =)
  Ben benieuwd hoe je de items gaat combineren !
  Liefs Jorinda

 3. Angela juni 13, 2014 / 09:00

  Die jurk is mooi! Vroeger droeg ik altijd spijkerrokjes, maar ze zitten zo strak, niet lekker haha.

 4. Manon juni 13, 2014 / 10:05

  Ik vind dat tweede broekje erg leuk en ik ben benieuwd hoe dat jurkje je staat

 5. Renee juni 13, 2014 / 12:58

  Wauw, wat een leuk jurkje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *