I’ve got chelsea boots!

Deze winter zie je overal de Chelsea boots. Halfhoge enkellaarzen met een klassieke uitstraling. Een trend die iedereen staat en de oplossing voor dames met korte benen. Deze schoenen staan namelijk een stuk leuker onder een jurk dan de hoge exemplaren Ên het lijkt chiquer.

twinkeltje 1

Twinkeltje stuurde me deze prachtige zwarte enkellaarzen van het merk Jumex. Naast damesschoenen verkoopt Twinkeltje ook kleding en accessoires. Dit alles voor een lage prijs. De collectie wisselt wekelijks. De dames uit ‘s-Hertogenbosch hebben geluk: hier zitten namelijk 2 winkels gevestigd. Uiteraard kan je de collectie ook gewoon online bestellen.

twinkeltje 2

twinkeltje 3

De enkellaarzen werden netjes geleverd in een doos met een tas eromheen. De schoenen waren los verpakt en tussen ze in zat een laag schuim. Hierdoor kwamen ze in perfecte staat aan. Ik heb de schoenen behandeld met een speciale spray zodat ze niet lelijk worden door toedoen van het weer.

twinkeltje 4

Ik ben erg blij met deze schoenen. Ze zijn net iets anders dan de standaard Chelsea boots en ze lopen erg makkelijk. Je zou niet zeggen dat de hakken 9 cm hoog zijn! Deze schoenen zijn ook in cognac kleur verkrijgbaar.

Ken jij deze webshop al?

 

10 Reacties

 1. Jorinda september 24, 2014 / 06:42

  Wat een mooie schoenen =)
  Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren.
  Liefs Jorinda

 2. (Red) Sonja september 24, 2014 / 09:08

  Hele mooie laarsjes! Altijd fijn als hakken comfortabel lopen!

 3. Maaike september 24, 2014 / 09:40

  Wat een mooie laarsjes zeg, beetje chic ook 😀 Hakken waar een soort plateau lopen altijd veel lekkerder dan met alleen een hak! Volgens mij staan deze ook heel leuk bij een skinny jeans ^^

 4. Bouchra september 24, 2014 / 09:45

  Toffe laarsjes! Ook fijn dat ze lekker lopen!

 5. Anouk september 24, 2014 / 19:21

  Wauw, wat een mooie laarsjes zeg! 🙂 xo

 6. Simone september 24, 2014 / 22:55

  Dit is echt mijn stijl qua boots. Niet te hoog en ze lijken zo comfy 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *