On my way

Het kan mij niet snel genoeg binnen komen; mijn bestelling van Zalando!  Ik had zelf nog nooit wat besteld bij Zalando en was erg benieuwd naar het aanbod. Het aanbod was echt overweldigend!  Na een paar uur scrollen, het vullen van mijn winkelmandje en later weer leegmaken koos ik deze 4 items die niet kunnen ontbreken in mijn kast.

on my way shoes zalandoon my way kort rok zalandoon my way jurk zalandoon my way ketting zalandoIk was al tijden op zoek naar mooie pumps met een vintage look en naar een korte rok. De rok heeft een mooie print. Het jurkje met plisse effect had een Franse uitstraling die mij direct aansprak en een mooie afwerking op de rug. Ik denk dat ik de jurk ga dragen in combinatie met deze ketting. Ik kan niet wachten totdat ik deze items kan combineren met mijn vintage kleding!

Welk item zou jij graag terug zien in een look?

Liefs,

Kim

12 Reacties

  • vintageandbeauty februari 10, 2014 / 07:57

   Dankje Sara! Ik hoop zo dat hij past!

 1. Tineke februari 10, 2014 / 07:53

  Wat een leuke bestelling! Het jurkje is erg mooi!
  Liefs

 2. Rosa februari 10, 2014 / 08:13

  Ik zou zelf dat rokje wel eens willen proberen 🙂

 3. Lisanne februari 10, 2014 / 08:32

  Mooie items zeg!! Ik zou alles wel terug willen zien in een post! Ben benieuwd hoe je t combineert..

 4. rocknrollerr februari 10, 2014 / 12:00

  Leuke bestelling! Ik hou echt van zwart <3 Ik zou het rokje zelf ook zo dragen 😀
  xx

  • vintageandbeauty februari 10, 2014 / 12:18

   Ik dacht al dat je van zwart hield ^^

 5. lee februari 10, 2014 / 21:25

  mooie items! verschillende mooie texturen ook , daar houd ik van ^^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *