Outfit: Budget beach wear

Helemaal onder de pijnstillers heb ik vorige week toch een paar uurtjes pijnloos mogen genieten van het strand. Ik heb ervan genoten en het leuke is; ik kon mijn nieuwe jurk aan!

outfit budget beach wear front

outfit budget beach wear

Deze jurk kocht ik voor een paar euro bij de kringloop. Ik was al tijden opzoek naar een witte kanten jurk en vond dit voor voorlopig wel een goed alternatief. De stof is heerlijk luchtig en lijkt een beetje op chiffon. Dit materiaal zie je in ieder geval nog maar weinig. De band die ik om mijn middel heb gebonden is een bandana. Helaas staan ze mij niet in mijn haar dus ik besloot in de winkel spontaan om hem zo te dragen. Zo hou ik nog een beetje figuur.  De kleur is niet een die ik snel zou kiezen. Maar ik vond het voor deze locatie het geheel een romantische look geven. Later zag ik dat ik mijn handen op de bovenste foto wat raar heb. Voortaan toch maar weer een tasje mee nemen 😉

outfit budget beach wear detail

Ketting: Ethnic Rebel / jurk: vintage / bandana: vintage / bril: Vogue / nagellak: Essie Snap Happy

Dit is waarschijnlijk niet het model wat iedereen zou uitzoeken maar wist je dat deze lengte dit najaar helemaal in wordt? Helaas schijnt de jurk door anders kon ik hem ook in het naseizoen prima aan.

Pssst; stem jij ook op mij bij de Zalando Blogger Awards?

12 Reacties

 1. Manon juni 16, 2014 / 07:11

  Wat een mooie jurk, leuk zo die strik erbij

 2. Jorinda juni 16, 2014 / 08:18

  Super leuke outfit =)
  Echt een geweldige jurk!
  Liefs Jorinda

 3. Ismay juni 16, 2014 / 09:27

  Super mooie jurk. Leuk he, hoe je bij de kringloopwinkel soms zulke leuke dingen kan vinden! Ik vind die bandana om je middel echt een leuk idee?! Liefs

 4. Tamara juni 16, 2014 / 10:26

  Staat je weer super goed! Bandana ook super leuk idee!!

 5. Sara juni 16, 2014 / 13:32

  Wat een prachtige jurk. Hij valt echt super mooi!

 6. Xandra juni 19, 2014 / 09:52

  Zo mooi! Ik ben helemaal fan van deze jurk en de lengte kan inderdaad prima 🙂

 7. Svenja juni 20, 2014 / 06:47

  Die jurk staat je echt super mooi <3 Prachtige locatie en foto's ook <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *