Outfit: Finally i’ve got my Costes!

Niks zo mooi als een broek die niet alleen er prachtig uitziet maar ook nog eens heerlijk zit. Meet Costes een prachtig merk vol bijzonder fijne basics. Werkelijk alles wat ik in de Sting zag hangen van dit merk wou ik wel meenemen naar huis. Helaas is het prijskaartje iets hoger dan mijn fijne tweedehands en vintage items maar goed: fijne basics mogen wat kosten. We kunnen er immers ook jaren mee doen.

Deze broek is werkelijk met alles te combineren. Denk aan wit, beige, bruin, zwart maar ook bordeaux rood en grijs. Super handig dus voor dit najaar en dankzij de fijne stof is het niet erg als je in de wintermaanden iets aankomt. Iets wat bij mij steevast gebeurt waardoor ik ineens een kleding crisis krijg want niks past meer. Heerlijk dat vrouwenlichaam 😉

Outfit Meet my costes pants 1

Top: Bershka | sjaals: tweedehands (van lieve Sabs!) | armband: Wibra | broek: Costes | laarzen: Invito (oude collectie) | nagellak: Essie Headmistress

outfit meet my costes

Wat vind jij van deze casual look?

11 Reacties

 1. Xandra november 17, 2014 / 08:21

  Costes is een van m’n lievelingsmerken, ik vind bijna alles mooi! Het was een tijdje weg bij de Sting omdat ze alleen nog hun eigen winkels (lees: in Amsterdam) wilden, maar thankgod is het terug! Ik heb alweer m’n eerste items binnen geharkt haha. Bye bye budget! X

  • Kim november 17, 2014 / 09:12

   Ahw zo herkenbaar hahaha. Typisch weer XD

 2. Mariëlle november 17, 2014 / 12:03

  Ik koop eigenlijk nooit wat van dit merk! Maar hee wat een leuke armband van de wibra !?

  • Kim november 17, 2014 / 12:11

   Ja klopt, die heeft soms echt leuke dingen! Vooral decoratie items voor in huis haal ik hier altijd vandaan.

 3. Diana Carlton november 17, 2014 / 17:41

  I love Costes! Wat een leuke zaak is dat hé. Ik kan nooit de winkel verlaten zonder iets gekocht te hebben.

  • Kim november 17, 2014 / 18:45

   Kan ik me voorstellen. Wat een prachtige kwaliteit!

 4. Sarah november 17, 2014 / 18:15

  Ik hou van Costes! De broek is echt prachtig!

 5. (Red) Sonja november 18, 2014 / 13:25

  Superleuke outfit Kim! Ik heb nog niks van Costes, maar hoor er inderdaad veel goeds over! 🙂 Vandaag is trouwens de laatste dag om mee te doen met mijn winactie waarbij je kaarten kan winnen voor de VerzamelaarsJaarbeus, mocht je nog willen meedoen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *