Outfit: Picknick spring look

Wat was het heerlijk weer de afgelopen dagen, echt ik word er helemaal happy van! Afgelopen zondag ging ik naar de dijk en vooraf besloot ik nog een aantal outfit foto’s te maken. Ideaal toch met dit weer? Het was voor de omgeving een hele mode show want ik bleef maar omkleden maar goed; ‘A girl gotta do what a girl gotta do!’

outfit picknick spring look fullsize

Outfit picknick spring look

outfit picknick spring look voetjes

Niks fijner dan met blote voeten door het gras te lopen om vervolgens op een fijn plekje neer te strijken. Al een tijdje heb ik deze vintage short maar elke keer trok ik hem niet aan omdat ik een strak topje er boven me zo jong vond maken. Deze vintage top (te vinden bij UniekBoetiek) paste er perfect bij! De stof is lekker luchtig en de kleur komt terug in het patroon van de short. De tas kwam ik tegen bij de kringloop en hij leek mij perfect voor een relaxt dagje weg.

outfit picknick spring look tas

Wat vindt jij van deze outfit?

Liefs,

Kim

7 Reacties

 1. Jorinda mei 22, 2014 / 16:04

  Super leuke outfit =)
  Erg leuke foto’s ook !
  Liefs Jorinda

 2. Anja vd Heijdt mei 22, 2014 / 17:45

  Lekker zomers! Mooie kleur ook, die top.

 3. Chiara mei 26, 2014 / 00:10

  Ohhh. Ik vind je broekje zo tof! Wat een heerlijk zomerse foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *