Recap: Outfits March

Geïnspireerd door een aantal fashion bloggers besloot ik vorige maand mijn eerste recap te doen van alle outfits van de maand februari. Ik heb de smaak te pakken en ook deze maand laat ik jullie graag zien welke outfits online zijn gekomen.

recap maart collage deel 1

1. ‘Vintage skirt versus Action top’

2. ‘A little bit of baby blue’

recap maart collage deel 2

3. ‘Let’s go back to the seventies’

4. ‘Pokadot top meets vintage skirt’

recap maart deel 3

5. ‘Basic with a vintage touch’

Deze maand waren het  5 outfits.  Als het aan mij lag dan maakte ik dagelijks foto’s voor jullie. Helaas ontbrak het eerst aan een goede camera (sinds 2 week heb ik een Canon EOS 1100D, yes!!) en momenteel alleen nog aan iemand die ik dagelijks zo gek kan krijgen om foto’s te maken 😉

Wat is jouw favoriete outfit?

Liefs,

Kim

8 Reacties

 1. Svenja maart 31, 2014 / 06:36

  Leuke outfits! De laatste vind ik het leukst, want die is al lekker zomers <3

 2. Jorinda maart 31, 2014 / 07:35

  Leuke outfits !!
  De laatste is me favoriet , lekker zomers en een erg leuk rokje!
  Xx

 3. Mirjam / Jewel-Nails maart 31, 2014 / 08:22

  Heel leuke outfits, lekker zomers ook al! Ik vind de zwarte rok met split aan de voorzijde echt heel tof.

 4. Anouk maart 31, 2014 / 21:26

  Wat een leuke outfits! Mijn favoriet is je laatste outfit, want ik ben echt fan van je rokje en topje haha 🙂 xo

 5. Birte april 3, 2014 / 05:10

  Ik vind de laatste outfit ook het mooist. Leuk overzicht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *