Recap: Outfits of June

Juni vloog voorbij! Wat was het contrast echter groot. Ik heb genoten van het bezoeken van leuke vintage shops en events maar ook veel tijd in bed doorgebracht door mijn ongeluk. Ondanks dat is het me toch gelukt om meerdere outfits met jullie te delen. Ik ben dan ook erg benieuwd welke jullie favoriet is! Kijk snel verder.

recap outfits juni 1

  • Outfit: Feeling like a hippe with Ethnic Rebel. Nog nooit droeg ik een sieraad zoveel als deze. Het is helemaal mijn ding en past bijna overal bij.
  • Trend Alert: Meet my jeans skirt. Deze rok vind ik zo onwijs tof. Zo zonde dat ik ben aangekomen want nu pas ik hem niet meer! Interesse in deze rok? Mail me dan even!
  • Outfit: Budget beach wear. Dit jurkje zit echt heerlijk en ik vind hem perfect voor op het strand. Wellicht ga ik hem binnenkort alleen even iets korter maken.

recap juni 2 collage

  • Outfit: Check out my new kimono. Voor het eerst in tijden kocht ik kleding in een winkel. Het meeste koop ik tegenwoordig online in vintage groepen. Ik ben nu wat kritisch maar goed; ik vind het zo zonde dat deze foto’s niet scherp zijn. Ik beloof jullie; ik ga deze nog een keer aandoen in een outfit post!
  • Outfit: casual chick. Ik hou van deze outfit. Het zit zo relaxt. De afgelopen maand droeg ik bijna dagelijks mijn birkies. Heerlijk comfortabel. Daar hou ik wel van!

Welke outfit is jouw favoriet?

3 Reacties

  1. Tamara juli 4, 2014 / 10:01

    Alles staat jou! T-shirt met spijkerrok en rode pumps ook leuk!! En kimono

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *