Let’s shop some natural products!

Natuurlijke producten. Ik wil niet meer anders! Niks fijner dan dingen op mijn huid te smeren waarvan ik zeker weet dat het geen kwaad kan en die daarnaast nog eens heerlijk ruiken. Tijdens mijn zoektocht naar natuurlijke producten vond ik de Vitaminstore. Een webwinkel bomvol natuurlijke producten. Veel ervan kende ik al doordat ik een hele tijd lactose vrij heb geleefd en ik vond er ook nog een paar fijne zon producten die wel natuurlijk zijn en die ik wel zou willen proberen.

No ad sun protection

Op dit moment gebruik ik zelf producten van NO- AD. Het ruikt super (I love kokos), trekt snel in, is hypo- allergeen, het is niet op dieren getest en de retro verpakking is top. In de winkel valt het mij op dat er maar een paar producten zijn die echt natuurlijk zijn en elke winkel heeft maar een enkele variant. Lastig vergelijken zo want ik wil niet de hoofdprijs betalen.

Ik besloot om voor jullie in Senaga alle natuurlijke producten op een rijtje te zetten. Ideaal want zo hoef je niet meer te zoeken en kan je rustig ze met elkaar vergelijken. Ik denk erover om de Lovea oil uit te proberen gezien deze ook zorgt voor meer hydratatie. Mijn witte benen kunnen alle hulp wel gebruiken ;). Voor wie meer informatie wil over Senanga: klik op de link dan komt er uitleg in beeld.

Welke producten gebruik jij in de zon?

Liefs,

Kim

6 Reacties

 1. Xandra mei 23, 2014 / 08:21

  Leuk dit! Ik ben zelf ook helemaal fan van Lovea, maar ik wist helemaal niet dat No-Ad ook hypoallergeen en niet op dieren getest is. En dat is nog supercheap ook! Werkt t goed voor jou?

  • vintageandbeauty mei 23, 2014 / 10:25

   Ik ben er echt super tevreden mee. Het trekt zo snel in en het werkt top!

 2. Jamie mei 24, 2014 / 08:23

  I houd van de geur van kokos. Ik heb deze zonnebrand gebruikt maar hij is helaas op. Ik heb nog zonnebrand van de kruidvat staan die ik eerst op maak en dan ga ik waarschijnlijk weer deze aanschaffen.

  Liefs,
  Jamie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *