Spread the love: Crowdfunding voor ‘boontje’

Het is bijna Valentijnsdag en ik heb hét perfecte cadeau gevonden. Zelfs voor mensen die forever alone zijn! Vandaag wil ik namelijk iets heel bijzonders met jullie delen. Een spontane actie die ik opzette in overleg met Debby na het lezen van haar hartverscheurende verhaal over haar geliefde vriend en ‘boontje’. 

Het kleine wonder 

Debby houdt- net zoals ik- veel van reizen. Ze heeft zelfs een tijd in Nicaraqua gewoond. Hier ontmoette ze een haar huidige vriend. Ze zijn helemaal weg van elkaar en onlangs ontdekte ze dat ze zwanger van haar latino is. Geweldig nieuws natuurlijk echter is er dankzij de afstand een probleem. Haar partner kan namelijk niet bij de bevalling zijn. De lonen in het land zijn dusdanig laag dat het vrijwel onmogelijk is om in een paar maanden tijd €1200,- euro voor een ticket (ja, het is echt zo duur!) in te zamelen. En bij de bevalling van je kind zijn, dat gun ik iedereen. Het is zo belangrijk om dit moment samen te delen.

Debby en haar vriend

Crowdfunding

Om geld in te zamelen is Debby een crowdfunding gestart. Ze verkoopt o.a. prachtige sieraden van bamboe (I like it!). Maar er is meer. Debby en ik hebben elkaar nog nooit in het echt ontmoet maar omdat haar verhaal mij zo raakte, besloot ik dat ik haar wou gaan helpen. Niet alleen door het kopen van een product. Nee, ik wil meer doen.

Ik ga daarom samen met Studio 9 Photography meehelpen aan de crowdfunding. Zij in Nijmegen, ik in Groningen. Wat heb ik te bieden?

Kim Buining fotografie _ tim tom studio joop 2


Op de foto: Tim Tom & Studio Joop. Broer en zus.

Ga op de foto met jouw geliefde voor maar €30,-!

Speciaal voor Debby heb ik een Loveshoot actie opgezet. Voor maar €30,- kan je met je geliefde hond, konijn, kat of zelfs vriend of vriendinnetje op de foto. Ik maak de foto’s in Groningen stad. Nadien ontvang je 4 foto’s in hoge resolutie, rechtenvrij, via de mail. Goedkoper kan ik het niet maken, wel nog gezelliger!

De helft van de opbrengst doneer ik aan Debby. Dat is dus €15,- per shoot! Wil jij ook heel graag met je lieverd op de foto of wil je gewoon Debby helpen en geld doneren? Alles is mogelijk. Stuur mij een mail via info@vintageandbeauty.com en dan prikken we samen een datum.

Delen van deze actie op Social Media zou ik heel erg lief vinden!

Psssst… heb je nou zoiets van ik wil meer werk van jou zien? Check dan even kimbuining.com

15 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *