Swapping inspiration #4

Maandag haalde ik bij DHL een pakketje vol met natuurlijke en handgemaakte producten. Hier hou ik wel van! Via een Fb groep zag ik een oproepje voor een verrassingsruil waarmee ik met Suzanne gekoppeld werd en we maakten voor elkaar een pakket t.w.v. 15 euro.

swapping inspirationn 4 foto 1

We deelden met elkaar onze do’s en don’tย  en Suzanne vertelde mij dat ze in de opstartfase zit van haar eigen bedrijfje. Ze maakt beautyproducten op natuurlijke basis (denk aan bijv. Lush) en laat deze momenteel testen door vrienden en bekenden. Of ik geรฏnteresseerd was in een ruil met deze producten? Maar natuurlijk! Het liefst gebruik ik alleen maar beautyproducten met een natuurlijke basis.

swapping 4 foto 2

Wat zat er in mijn pakket? Een grote pot vanille scrub. Een body butter, een gezichtsmasker en een aantal testers. Er kwam een heerlijke vanille geur uit de doos en ik besloot om onder de douche te springen en 3 producten te reviewen!

swapping 4 scrub

Vanille Body Scrub. In eerste instantie vond ik deze scrub er wat waterig uitzien totdat ik me bedacht dat ik het even moest schudden omdat alle scrubdeeltjes naar beneden waren gezakt en ja dat hielp! Het was even lastig om het zonder knoeien uit het potje te halen (de volgende keer gebruik ik er een lepel bij) maar ooh wat is dit product heerlijk! Het ruikt naar vanille en de scrub is precies goed. Niet te grof maar gewoon prettig om de huid te reinigen. Meestal heb ik na het douchen een enorm droge en trekkerige huid, zelfs als ik de TBS vanille Blish douchegel gebruik. Dit keer had ik dit niet. De scrub laat een zacht laagje achter op je huid waardoor ik geen body butter meer nodig had. Tot 2 dagen bleef mijn huid zacht aanvoelen. Ik wil niet meer anders!

swapping 4 body butter

Vanille Body Butter. De vanille body butter ziet er in het potje al romig uit. In tegenstelling tot andere butters die wat hard zijn is deze luchtig en zacht en smeert deze makkelijk uit. Ik had maar weinig van het product nodig en het liet een glans achter op mijn huid. Voor mijn handen was deze glans niet zo handig omdat mijn telefoon er wat vettig van werd maar voor de rest van mijn lichaam vind ik hem prettig. Vooral omdat de geur de hele dag bleef hangen.

swapping 4 masker

Gezichtsmasker / Scrub. Het gezichtsmasker leek in het potje wat op muesli en het rook naar een combinatie van muesli en vanille. Op zich geen nare geur. Het aanbrengen op mijn gezicht vond ik onhandig. De stukjes bleven niet zitten en uiteindelijk besloot ik zacht ronddraaiende bewegingen te gaan maken met mijn handen. Gebruiken in combinatie met mijn Ayvo leek me niet handig. Ik denk dat het beter aan te brengen is als het wat vloeibaarder is.

Tot zover mijn review van deze heerlijke natuurlijke producten. Ik was erg blij dat ik ze mocht testen en ga ze in de toekomst zeker bij Suzanne bestellen!

Bedankt Suzanne voor de leuke ruil! Enne dames; ik heb nog een body scrub besteld die ik binnenkort ga verloten op mijn blog!

Liefs,

Kim

13 Reacties

 1. Kirsten februari 21, 2014 / 10:37

  Ooooh wat leuk en lekker allemaal! Ben erg benieuwd naar de producten ๐Ÿ™‚ En ik ga zeker meedoen aan je winactie ๐Ÿ˜€

 2. lee februari 21, 2014 / 16:07

  wauw , hand gemaakt klinkt good! leuke ruil c:

 3. Meiryems februari 21, 2014 / 19:03

  Oeh, dat klinkt echt lekker allemaal. Ben wel erg benieuwd ๐Ÿ™‚

 4. Keytothefuture februari 21, 2014 / 19:41

  Oeeeeh die producten klinken goeeeeed! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Wat een leuke swap zeg!

 5. Lin februari 21, 2014 / 19:44

  Ik ben ook wel erg benieuwd geworden naar de producten!

 6. Cynthia februari 21, 2014 / 21:51

  Oh, wat leuk zeg! Zitten leuke spulletjes tussen (:

 7. Jhemyla februari 22, 2014 / 23:25

  De Vanille Body Scrub klinkt echt heel erg goed.

 8. Iris februari 23, 2014 / 11:06

  Wat leuk dat het echt handgemaakt is! Ik denk dat dat veel beter is dan de producten met allerlei toevoegingen!

 9. Sandra februari 23, 2014 / 18:02

  Oeeh ziet er zo lekker uit! Ik zou zo ook iets willen bestellen!

 10. Roxanne maart 22, 2014 / 16:14

  Ik houd van handgemaakte spulletjes! Dus ik ben zeker benieuwd naar haar webshop/bedrijfje als het opgestart is ๐Ÿ™‚ De producten zien er alvast leuk/fijn uit ๐Ÿ™‚

  • vintageandbeauty maart 22, 2014 / 16:15

   Ja tof he! Deze dingetjes zijn al via de mail bij haar te koop maar je kan altijd vragen wat ze nog meer kan maken ^^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *