Fair Wear terugblik. Wat droeg ik in maart en april?

Met dit heerlijke zonnige weertje kan ik mij bijna niet voorstellen dat het vorige week zo koud was. Eindelijk word het dan toch echt mooi weer in Nederland. Hopelijk kom ik straks na mijn vakantie terug in een oase ;).

fairwearfriday4-fairwmn.com-vintageandbeauty.com

Terug naar de outfits. De afgelopen maanden plaatste ik iets minder frequent een outfit. De komende maand ben ik echter helemaal terug want ik ga niet alleen in Nederland maar ook in Fuerteventura foto’s maken. Finally!

FairWearFriday4-fairwearfriday-duurzamevrijdag-fairfashion-duurzamevrouwen-vintageandbeauty

 

 

Fair Wear Friday #4:

Deze outfit heb ik de afgelopen tijd erg veel gedragen. De stipjes, de verschillende texturen Ên mijn vintage blouse zijn voor mij een gouden combinatie.

20160318190508_IMG_3403

Een nieuwe look zonder te shoppen:

Retro meets bohemian. Een mix van kleuren en texturen. Zou jij dit dragen?

kringloopparel-tweedehandskleding-kledingcombineren-recyclenvanjeoudekleding-vintageandbeauty.com-fairwrmn

Fair Wear Friday #5

Over deze look heb ik achteraf mijn twijfels. Het blousjes valt wel heel erg wijd en is niet erg flatterend. Het punt dat ik met deze look wou maken is dat je heel goed oude dingen (bijv. van de kringloop) met nieuw kan combineren.

outfitlentelook-fashionbloggergroningen-fairfashionblogger-missgreen-fairwmn.com

Fair Fashion lente look

Deze prachtige Miss Green jurk is echt veruit mijn favoriet. Wat voelt het biokatoen heerlijk aan en wat valt de jurk mooi. Love it!

20160415180650_IMG_6534

New in: vintage trenchcoat

Bij The Vintage Rebel kocht ik tijdens het vintage per kg event deze trenchcoat. Een favoriet die ik al menig keer gedragen heb naar afspraken.

Het is een hele tijd terug dat ik een recap deed maar ik merk dat ik het erg leuk vind en dat het motiveert om vaker foto’s te gaan maken.

Wat vindt jij de leukste outfit?

18 Reacties

 1. Jennifer mei 6, 2016 / 13:55

  Ik vind de broek op de derde foto echt fantastisch! Ik zou het zelf niet zo dragen met dat blouseje en jasje er boven, omdat dat niet iets is wat ik dagelijks draag. En ik ben altijd een beetje bang voor “nieuwe kledingstijlen dragen” maar bij jou ziet het er heel mooi uit (voor zover ik kan zien natuurlijk). Het is een mooie combinatie bij elkaar

 2. Desi mei 7, 2016 / 06:28

  Wauw wat een gave stijl heb je. Ik ben echt verliefd op die bordeaux rode broek met patroontjes en dat spijkerjasje wat je erbij draagt.

 3. joelle mei 8, 2016 / 19:45

  allemaal onwijs leuke outfits!
  het topje met de polkadots staat je erg mooi. 🙂

  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *