Designer kleding krijgt een tweede kans

Vintage, tweedehands het is beiden duurzaam én goed voor je portemonee. Velen denken dat je met tweedehands kleding ook gelijk achter loopt op de laatste trends, niks is minder waar. Met een beetje creativiteit en trend gevoel kan je er zeker trendy uitzien. Het enige verschil is dat jouw rekening aan het eind van de maand een stuk voller is. En zeg nou eerlijk; wie wil nou niet de mooiste kleding voor de laagste prijs?

Op de site VintyWomen vind je de allermooiste tweedehands designer kleding voor een lage prijs. Denk aan merken zoals Hugo Boss en Armani en alles voor een beduidend lagere prijs. Leuke tip: ook jij kan er je kleding verkopen. Mits ze aan de voorwaarden voldoen.

vintywomen 4

vintywomen 5

Ik vond er een prachtige blouse van Second Female, een DKNY tas voor maar 51 euro en een broek van Versace. Niet alles is geheel mijn stijl. Wel zie ik een paar fijne basics. Ondanks dat ik er van overtuigd ben dat mooie kleding niet altijd duur hoeft te zijn moet ik ook toegeven dat een broek van een wat duurder merk vaak wel een aantal jaartjes langer mooi blijft.

Benieuwd naar VintyWomen? Klik dan hier voor de website.

2 Reacties

  1. Petra oktober 21, 2014 / 07:10

    oejjj dit jurkje is echt geweldig….wat een mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *