Draag ik vintage kleding naar klanten?

Hoi allemaal! Spontaan nog een blogje vandaag. Gisteren ging ik outfit foto’s maken van Elma. Een van de voordelen van wonen in Groningen want nu kunnen we lekker vaak foto’s maken. 

Vandaag een outfit die ik graag draag tijdens mijn werkzaamheden. Het ligt er aan wat ik doe. Of ik naar een nieuwe klant, netwerk event of naar een bestaande klant ga. Daar pas ik mijn kleding op aan. Gisteren werkte ik voornamelijk thuis en droeg ik een petticoat onder mijn jurk. Niet echt iets wat ik aandoen tijdens een netwerklunch bijvoorbeeld. Tipje voor wie ook een uitgesproken stijl heeft; kijk naar wat bij jou past. Verkoop je prachtige retro jurken zoals bijvoorbeeld Hilda van Lookslikevintage? Draag ze dan ook lekker naar je afspraken. Wellicht verkoop je ze zelfs!

Heb je – zoals ik- soms te maken met grotere, wat zakelijkere bedrijven. Kies dan voor kleding die iets meer neutraal is en voeg wat leuke accessoires toe. Zo combineer ik gerust een vintage blouse met een nette jeans en hakken. Ik blijf immers een vintage liefhebber. Belangrijk is om iets te dragen waar jij je echt lekker in voelt. Zo zou ik onderstaand setje prima dragen als ik een afspraak heb in de stad.

Oké, genoeg gepraat. Tijd voor mijn outfit!

vintageblouse-vintagekleding-vintageandbeauty.com

Bril: Fendi* | gouden oorbellen: cadeau | lippenstift: Rituals | blouse: vintage | spijkerjack: gepimpt door Wereldwijven | broek: Mango | schoenen: onbekend |

outfitvintagebusiness-vintageblouse-wereldwijven-vintageandbeauty.com

outfit-vintagecombineren-vintageblousecombineren-vintageandbeauty.com

Wat vind jij van deze look?

Bekijk ook mijn andere outfits. 

6 Reacties

  1. H* juni 15, 2016 / 09:35

    De blouse is mijn favoriete onderdeel. Wat een leuk kraagje en mooie knoopjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *