Morgen is het tijd voor Vintage per kg Groningen!

Ah wat ben ik blij! Morgen is het namelijk weer tijd voor het Vintage per kg event van The Vintage Rebel in Groningen! Wellicht had je het al gezien op mijn Facebook pagina of in de groep Vintage Groningen maar ik kijk hier als vintage liefhebber enorm naar uit.

The vintage rebel - vintage per kg groningen - vintage shoppen in Groningen - Aa kerk groningen

De 1e editie van Vintage Per kg in Groningen

Vorig jaar was de eerste editie in de prachtige Aa Kerk en serieus wat was het druk! Echt honderden Groningers kwamen lang en de zaal was bomvol. Tijdens dit eerste event was ik aanwezig om foto’s te maken. Je ziet het op de bovenste foto goed; het was echt proppen geblazen. Deze foto is genomen aan het begin van het evenement. Later werd het iets rustiger maar ook dit jaar verwachten ze veel mensen.

vintage per kg 7

Bereid je voor op het Vintage per kg Groningen event!

Een goede voorbereiding is goud waard. Met name als het zo druk wordt. Ben je specifiek opzoek naar bond kleedjes voor op de bank of ter decoratie? Wees er dan snel bij. Dit soort items zijn altijd enorm snel uitverkocht. Het voordeel van evenementen die georganiseerd worden door The Vintage Rebel is dat ze tussendoor regelmatig bijvullen én je ook per gram kan betalen. Je hoeft dus niet (zoals bij het Preloved event) minimaal een kg kopen.

vintage per kg 13

Hoe werkt een Vintage per kg event?

 • Er is onwijs veel vintage kleding te koop uit verschillende jaren (lees hier wanneer iets nou echt vintage is). Verzamel alle items die je leuk vindt, weeg ze op de weegschaal bij de kassa en betaal €15,- per kg.
 • Alle kleding hangt niet op maat maar (vaak) wel op categorie. De jassen hangen bij de jassen, de blouses vindt je bij elkaar net zoals de rest van de items. Er is voornamelijk kleding voor mannen en vrouwen te koop.
 • Naast kleding worden er bont kleden, schoenen, sjaals, riemen, tassen en hoeden verkocht.
 • Bij een event is vaak weinig pas ruimte door de immense drukte. Lees daarom vooraf deze tips door.

The Vintage Rebel

Het Vintage per kg event vindt plaats in de Aa Kerk in Groningen op zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 12:00 – 17:00 uur. Ik heb geluk want ook dit jaar mag ik weer werken als Fotografe voor The Vintage Rebel.

Wie ga ik allemaal zien tijdens Vintage per kg Groningen?

9 Reacties

 1. Keybykim oktober 2, 2015 / 09:47

  Super leuk! Dit was laatst in Rotterdam maar helaas moest ik werken. Wil er echt een keer heen!

 2. Izzy oktober 2, 2015 / 13:50

  Dankzij jouw tip heb ik twee van deze events kunnen bijwonen en dat was erg tof (‘k heb ook mooie items kunnen scoren 🙂 ). Groningen is wederom te ver voor mij (ik wacht weer een event af die meer in de buurt is!), maar alvast veel plezier! Het worden vast mooie foto’s!!

  • Kim oktober 5, 2015 / 10:05

   Zo jammer dat het te ver is want ik zou je graag eens willen ontmoeten! Tof dat je het in ieder geval ontdekt hebt 🙂 Super leuk om te horen! De foto’s zal ik woensdag delen 🙂

 3. Nesrin oktober 2, 2015 / 20:18

  Gaaf dat je dit jaar als fotograaf daar mag klikken! Groningen is helaas echt te ver om even heen weer te karren.
  Ik ben benieuwd naar de foto’s.

  • Kim oktober 5, 2015 / 10:05

   Ja, vind het ook zo gaaf! #dreamjob

  • Kim oktober 5, 2015 / 10:05

   Ben je er al eens geweest Monique? 🙂

 4. Ellemieke oktober 6, 2015 / 16:28

  leuk! Ik ben ook geweest, 45 euro besteed ? maar het was alles waard!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *