Vintage shopping tip: Flat Iron

Op zoek naar leuke handgemaakte en vintage items voor een kleine prijs? Bezoek dan zeker Flat Iron. Een kleine manusje van alles midden in het hart van Groningen die is opgericht door Strijker en Keizer. Benieuwd wat deze shop allemaal verkoopt? Kijk dan snel even verder. 

vintage shopping tip flat iron 2

Bij Flat Iron staat creativiteit en authenticiteit voorop. Ze verkopen vooral dingen die uniek zijn zoals vintage. Je kan er werk kopen van verschillende kunstenaars. Zo is er servies te vinden dat met de hand bewerkt is maar ook leuke kaarten, kleding, sieraden van o.a. hout en nog veel meer. Het is een broedplaats van creatief talent waar het mogelijk is om workshop te volgen. Denk aan een workshop sieraden maken of het bewerken van een shirt.

vintage shopping tip flat iron 1

Wat ik zo leuk vind aan deze winkel is dat de indeling een combinatie is van industriële eenvoud en retro. Denk aan een leuke zithoek waar je even kan zitten.

vintage shopping tip flat iron 4

Mijn favoriete item is de ketting met een houten hanger in de vorm van een konijn. Ik ben gek op konijnen en al zou ik niet snel een hanger met een dier erop kopen, deze is erg minimalistisch en past daarom overal bij. Bij Flat Iron koop je hem voor 15 euro. Stiekem baal ik toch wel dat ik hem niet heb gekocht.

Je vindt Flat Iron op enkele minuten loopafstand van de Grote Markt aan de Oude Ebbingestraat.

Ken jij deze winkel al? 

3 Reacties

    • vintageandbeauty augustus 13, 2014 / 07:56

      Ja gaaf he! Ik word er bijna hebberig van 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *