Looks Like Vintage

Online shoppen is natuurlijk super relaxt maar zeg nou eerlijk; je weet nooit wat voor kwaliteit je in huis krijgt! Afgelopen zaterdag had Looks Like Vintage een open dag in het Friese Koudum. Nieuwsgierig als ik was naar de collectie en uiteraard de kwaliteit besloot ik er naartoe te gaan.

vintage shopping tip looks like vintage printscreen

De naam van het merk zegt het al: het ziet eruit als vintage. De collectie van Looks Like Vintage is nieuw en geïnspireerd op de jaren 40, 50 en 60. Denk aan stijlen zoals Rockabilly, retro en pin- up. de collectie is met grote zorg samengesteld met merken uit o.a. Engeland en Amerika zoals Hell Bunny en Lady Vintage London.

vintage shopping tips looks like vintage bandana

Er zijn in Nederland meerdere webshops die deze merken verkopen maar Looks Like Vintage onderscheid zich sterk van anderen met haar prijzen. Deze liggen namelijk een stuk lager dan andere bekende vintage en retro webshops. Daarnaast krijg je bij elke bestelling boven de 50 euro een giftcard t.w.v. 5 euro en betaal je geen bezorgkosten als je besteld vanaf 75 euro.

vintage shopping tips looks like vintage hilda

Zaterdag maakte ik kennis met Hilda, de eigenaresse van Looks Like Vintage. Een onwijs aardige meid die echt goed weet wat ze verkoopt. Hilda gaat voor kwaliteit en dat kan je goed zien in haar collectie. Alles ziet er piekfijn uit.

vintage shopping tip looks like vintage outfit motor

Uiteraard kon ik het niet laten om zelf wat moois te passen! Maandag liet ik al de jaren 50 Hell Bunny jurk zien (klik) maar ook deze supersexy playsuit staat op mijn wishlist! Looks Like Vintage is echt een aanrader voor vrouwen die op zoek zijn naar een bijzonder mooie retro jurk, petticoat, bandana maar ook voor je man kan je er terecht. Denk bijvoorbeeld aan de Run & Fly jeans die ik persoonlijk onwijs mooi vind. De prijzen voor een jurk liggen rond de 40 tot 80 euro en de maten zijn gelijk aan de Europese.

Uiteraard gaat mijn voorkeur altijd nog uit naar tweedehandse vintage kleding maar voor een mooie jurk wil ik wel een uitzondering maken 😉

Liefs,

Kim

Psst: ik kreeg onlangs de tip om de tekst links uit te laten lijnen. Wat vinden jullie mooier?

10 Reacties

 1. Lisanne mei 7, 2014 / 07:04

  Wat gaaf! Die jurken zijn super tof. 🙂

  Ik vind dit al een stuk fijner lezen trouwens dan wanneer het gecentreerd is. Zelf geef ik de voorkeur aan helemaal uitlijnen (justify), maar dat is persoonlijk natuurlijk. 🙂

  • vintageandbeauty mei 7, 2014 / 10:27

   Bedankt voor je feedback! Ik ga even kijken hoe ik dat moet doen. Thanks!

 2. Manon mei 7, 2014 / 07:15

  Gaaf zeg! Ik vind Vintage kleding zo leuk bij je staan!

 3. Femke mei 7, 2014 / 07:20

  Oeh, die playsuit met dat vestje is echt supertof zo samen! Echt ala Zooey Deschanel, tof :)!
  liefs,
  Femke

 4. Tina mei 7, 2014 / 10:12

  Wat een leuk artikel. Die brommer komt mij ook erg bekend voor haha! Vind de foto erg mooi geworden!

  • vintageandbeauty mei 7, 2014 / 10:28

   Die is echt heel gaaf he Tina 😉 I wish I could ride it!

 5. Demi mei 7, 2014 / 10:21

  Wat zie je er toch altijd mooi uit Kim!

  Xxx

  • vintageandbeauty mei 7, 2014 / 10:25

   Aaah dankjwel Demi <3

 6. (Red) Sonja mei 7, 2014 / 10:24

  Zeker superleuke webshop! En ik vind links uitgelijnd persoonlijk ook fijner lezen! 🙂

 7. Daniëlle mei 7, 2014 / 11:49

  Wat combineer je het toch allemaal leuk! Ik begin ook steeds meer van die vintage stijl te houden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *