Wat was de leukste herfst look van 2014?

Even lekker scrollen door Bloglovin. Checken welke looks de bloggers dragen en waar ze de kleding gekocht hebben in je onesie op de bank. Lekker voor de kachel. Niks leukers dan vanuit je luie stoel looks te checken. Het laat de tijd niet alleen lekker snel voorbij gaan als je onderweg bent. Het geef ook inspiratie.

Heb jij een sterke eigen mening? Dan mag je nu helemaal los! In de herfst liet ik jullie een aantal van mijn looks zien en ik ben heel erg benieuwd welke look jij het leukste vindt.

outfit lovely pink 1

1. Outfit Lovely Pink. Dit super schattige vestje ontving ik van een webshop. Ik besloot hem te combineren met mijn favoriete vintage rok.

outfit black and grey

2. Outfit Black and Grey. Een van de outfits waar ik de meeste reacties op kreeg die ik zelf er aardig eenvoudig uit vond zien. Schijnbaar valt eenvoud in de smaak?

outfit volvo club 5

3. Outfit Roadtrip with he Volvo Club. Een van mijn meest spontane shoots was deze tijdens een roadtrip met mijn vader. We gingen een dag touren met oldtimers en ik besloot er een comfortabele outfit bij te dragen.

outfit vintage oversized sweater 1

4. Outfit Vintage oversized sweater. Een van mijn favoriete aankopen die ik stiekem toch niet zo snel draag. Deze vintage trui is werkelijk prachtig maar ook zo ongelofelijk warm! Ik weet zeker dat ik deze binnenkort nodig zal hebben ; )

outfit leather meets vintage

5. Outfit Leather meets vintage. Deze rok is een van mijn beste aankopen van het afgelopen jaar. Het zit heerlijk en door de stoere look is hij goed te combineren. Over de blouse heb ik achteraf mijn twijfels..

outfit stardust 1

6. Outfit Have you seen Stardust? Stardust verkoopt heel veel leuke items. In samenwerking met ze deed ik deze shoot. Onder deze look droeg ik mijn dr. Martens.

outfit those rainy days

7. Outfit Those rainy days. Oh wat begon het in november al te regenen! Tijdens deze shoot kwam het met bakken uit de lucht. De felle kleur van het vest maakt het geheel wat vrolijker!

northshade bc vb 1.2

8. Outfit NorthShade BC. Met deze super gezellige lowrider groep ging ik shooten. Er waren zoveel leuke foto’s dat er een deel 1 en 2 was.

outfit wio 1

9. Outfit Wear it oversized. Ik hou van oversized kleding. Het zit zo onwijs lekker!

outfit vintage coat 2

10. Outfit Vintage winter coat. Stiekem heb ik nog geen winter jas maar dit plaatje van Looks Like Vintage is zeker niet verkeerd.

outfit meet my costes

11. Outfit Finally I’ve got my Costes. Sinds ik het merk Costes heb ontdekt ben ik helemaal fan. Mijn nieuwe broek zit onwijs comfortabel -helaas loopt hij wel heel erg uit- en ik draag hem regelmatig.

In november heb ik onwijs veel foto’s kunnen maken. Dit is dankzij de hulp van Fotograaf Arno de Jonge. Arno heel erg bedankt!

Nu ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd wat jouw favoriet is! Laat je het me hieronder weten?

11 Reacties

 1. Jorinda december 2, 2014 / 06:21

  Wat een leuke outfits heb je gedragen =)
  De laatste is echt mijn favoriete !
  Liefs Jorinda

 2. Roshelle december 2, 2014 / 10:43

  Leuke outfits allemaal! Vooral die met die grote trui!

 3. Melissa december 2, 2014 / 11:07

  Wat een leuke looks allemaal zeg! Ik denk toch wel dat de laatste mijn favoriet is 🙂

  xxx

 4. Sonja december 2, 2014 / 11:30

  Superleuk en lekker afwisselend ook! Mijn favorieten zijn de 1e, 8e en 10e!

 5. Petra december 2, 2014 / 16:29

  Ik vond de fotos met het knalrode vest echt heel erg leuk!…erg opvallend ,maar wel heel erg leuk!

 6. Anna december 5, 2014 / 09:50

  Ik vind 1 & 8 het leukst. Dat zijn wat stoerdere outfits, afgezien van het roze vest! En 7 vind ik een hele leuke foto, zo in de regen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *