Ik ga verhuizen! Yay!

Ladies, ik heb geweldig nieuws! Over een aantal weken ga ik verhuizen naar een prachtig appartement in Groningen. Echt ik ben zo ongelofelijk blij. Je hebt werkelijk waar geen idee. 

Vandaag ga ik officieel tekenen en direct na mijn vakantie mag ik aan de bak. Het huis waar ik in ga wonen is iets kleiner dan mijn huidige woning maar goed het is in Groningen (net zoals in andere grote steden) lastig om een woning te vinden met meerdere kamers. Laat staan dat deze betaalbaar is en je de auto in de buurt kan parkeren. Mijn geluk; de woning die ik vond heeft zelfs een tuin. Ja, echt! En dan heb ik het niet over een lullig tuintje van 8m2 waar mening student een vreugdedansje om doet. Nee, mijn tuin (oh wat klinkt dat goed!) is ruim 20m2. Na ruim 2 jaar wachten op een huis val ik nu dus met mijn neus in de boter.

Er moet nog heel veel aan de tuin gebeuren want het is nu nog een bouwval. Alles op zijn tijd. Eerst maar eens verhuizen. Dan de boel inrichten.

As we speak wordt het appartement gewit. Mijn plan is om eerst te gaan verhuizen en daarna eventueel nog een muur een kleur te gaan geven. Zoals je wellicht begrijpt ben ik de laatste tijd heerlijk inspiratie aan het opdoen op het gebied van interieurs.

Mijn huidige woning heeft veel wit, grijs en natuurlijke tinten. Daarnaast bevat het vintage en bohemian eyecatchers. Vrijwel alles is tweedehands en/ of afkomstig van de kringloop. I love it!

Hierbij nog een flinke dosis interieur inspiratie

Op de blog van Ingrid zag ik een glimp van haar muur. Ik ben gek op polkadots en vind haar manier van styling waanzinnig mooi.

Op de blog Lust voor het oog zag ik deze oude, vintage rekken. Zelf heb ik momenteel een ijzeren Ikea kledingkast die in mijn nieuwe appartement niet meer op de slaapkamer kan staan. Daar heb ik namelijk inbouwkasten. Mijn idee is om deze ook in de woonkamer neer te gaan zetten en tevens mijn huis te gaan vullen met grote vetplanten. Deze blijven immers wel in leven ;). Leuk plan?

#bohemiandecor

Een foto die is geplaatst door Bohemian Decors & Ideas (@bohemiandecor) op

Do I need to say more? Echt oh my, wat is dit schattig zeg! 

#bohemiandecor

Een foto die is geplaatst door Bohemian Decors & Ideas (@bohemiandecor) op

In mijn woonkamer wil ik nog graag een soortgelijk kleed. Waarschijnlijk ga ik binnenkort zelf een maken. Stay tuned <3

Ben jij ook zo gek op interieurs met vintage en bohemian invloeden?

Liefs,

Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *