Win een logo voor jouw blog / webshop / bedrijf!

Yes, dat lees je goed! Je kan een logo winnen. Uniek en ontworpen naar jouw wensen. Onlangs bestelde ik zelf 2 logo’s. Een voor AlleenPuur.nl en 1 voor vintageandbeauty. Daarna kreeg ik heel veel vragen want wie had dat mooie logo nou eigenlijk ontworpen?

Mijn geheim: Caitlin van Casign

Je wil niet weten hoelang ik opzoek ben geweest naar een logo voor AlleenPuur.nl Een logo die fris, jong en pakkend is maar tevens ook duurzaam oogt.. het was geen makkelijke klus. Totdat ik Caitlin ontmoette.

Caitlin van Casign is echt een waar talent. Ze maakt niet alleen prachtige logo’s en wint hiermee diverse prijzen, ze neemt ook nog eens ECHT DE TIJD om het logo te ontwerpen dat bij jouw past. En dat is iets wat bij sommige ontwerpers mist. Althans dat hoor ik regelmatig.

Win een logo op maat!

Een professioneel en uniek logo voor jouw blog / webshop of bedrijf. Geheel naar jouw wens. Een mooi logo maakt je website helemaal af en het geeft daarnaast een professionele uitstraling. Een logo is zeker de investering waard maar kost vaak veel geld. Des te meer een reden om mee te doen aan deze winactie!Poster Winactie

Hoe maak je kans?

 • Volg Casign & Vintageandbeauty.com op Facebook en deel de winactie.
 • Laat hieronder een reactie achter met de naam waaronder je meedoet zodat wij dit kunnen controleren.

Wil je heeeeel graag winnen?

Ik word heel blij als je mij ook volgt op Bloglovin (+1) & Instagram (+1). Je maakt hierdoor extra kans!

 

16 Reacties

 1. Lesley Van de Langkruis april 10, 2015 / 11:01

  O dit zou ik echt heel graag willen winnen. Het lijkt me erg leuk om te zien hoe iemand anders een logo voor mij maakt, een start voor een nieuwe up to date uitstraling!

  Ik heb jullie op FB geliked en deze post gedeeld mijn account is afgeschermd maar ik heb deze post gedeeld voor iedereen dus als het goed is is hij dan zichtbaar. Daarnaast volgende ik je al op IG en Bloglovin onder My Little Happiness ๐Ÿ™‚

 2. Jamey april 10, 2015 / 12:37

  Ik doe heel erg graag mee. Je kent mijn verhaal <3 Mop! ik volgde je al overal. Heb nu ook Casign gevolgd en ga uiteraard lekker delen! Nu alleen nog duimen! Geweldige actie mop! ik gun je alle volgers van de wereld as you know ๐Ÿ™‚

 3. Lilia | NAPPY HAIRZ april 10, 2015 / 18:30

  Leuke actie! Ik ben zelf eigenlijk erg blij met mijn logo maar ik wens alle deelnemers veel succes! Was leuk trouwens vanmiddag ๐Ÿ™‚ xo

 4. Etty van Urk april 11, 2015 / 11:36

  Leuke actie! Ik kwam deze toevallig tegen op Facebook, ik heb meteen alles geliked ๐Ÿ˜‰

  Ik ben al een jaar op zoek naar het perfecte persoonlijk logo dat past bij mijn Facebookpagina en YouTube kanaal en goed mijn bezigheden omlijst. Kijk gerust eenst op mijn Facebook pagina, ik hoop dat je er geรฏnspireerd door wordt ๐Ÿ˜€

 5. Ella april 11, 2015 / 14:44

  Ik zou dolgraag het logo winnen. Ik heb namelijk nog geen eigen logo, maar wel een fijn eigen blog waar ik dagelijks veel energie van krijg. Omdat bloggen mijn manier is om de wereld sunny side up te bekijken. Dat positivisme deel ik graag met steeds meer mensen. Een professioneel logo zal daar zeker bij helpen. So pick me :-D!

 6. Marijke april 12, 2015 / 20:00

  Dit is precies wat is zoek! Ik heb nog geen logo voor mijn vintage webshop en lifestyle blog. Deze website wil ik binnenkort openen en het zou helemaal fantastisch zijn als ik een mooi logo ontwerp win. Ik heb jullie beide facebookpagina geliked op de facebookpagina van Im7.Himmel. Nu duimen maar!

 7. Annerie april 12, 2015 / 21:03

  Wat een geweldige actie… zou dit heel graag willen winnen

 8. Joyce april 13, 2015 / 06:48

  Gaaf ! Ik doe mee en heb ook de plusjes gedaan voor extra kans !

 9. marjolein mei 7, 2015 / 11:28

  Wil al lang een remake van mijn logo voor mijn vintage webshop. Lijkt me super als het van Casign is!

 10. Nadieh mei 8, 2015 / 15:40

  Ooohh hoe leuk is het om dit te winnen! Ben sinds een tijdje bezig met het opzetten van mijn eigen Visagie bedrijf en een logo zou het helemaal afmaken!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *