Win deze Wow To Go rok!

De afgelopen week kwam er helaas alleen dinsdag een artikel online. Sorry ladies maar ik heb het zo enorm druk gehad. De stagiaire voor AlleenPuur, Anouk, begon met haar stage en daarnaast waren er een aantal leuke dingen die afgerond moesten worden. Zo bezocht ik o.a. een boerderij voor een interview + foto reportage (klik hier) en heb ik vandaag een fotoshoot voor de collectie van een sieradenmerk. Ik ben onwijs blij met al deze positieve dingen die op mijn pad komen en ben dankbaar dat na 2 jaar mijn leven zo’n prachtige ommekeer heeft gekregen. Daarom is het vandaag tijd om een van jullie, lieve lezers, in de watten te leggen. Lees snel verder!
heide - fotoshoot - wow to go rok - wtg najaar 2015 - win wow to go - vintageandbeauty.com

Na al jullie lovende reacties op mijn Wow To Go jurk kon een winactie niet uitblijven, daarom geef ik een onwijs gave Wow To Go rok weg van de nieuwe collectie! Dat lees je goed. Je kan een rok winnen die dit najaar 2015 pas in de winkel komt!

Stiekem vind ik het jammer dat ik deze niet mag houden want wat is de kleur onwijs gaaf zeg! Deze kleur groen is erg trendy en makkelijk te combineren. Zowel casual als bij een opvallende look. De rok valt tot net boven de knie en sluit aan de achterkant d.m.v. een blinde rits en 2 knopen. Wow To Go is momenteel mijn favoriete jurken merk. Het design is vrolijk en stijlvol, de kwaliteit is super en de maten kloppen precies. Het exemplaar dat je kan winnen past perfect bij dames met een maat 36 (S). Hieronder zie je perfect de kleur. Deze was door de stiksels wat lastig te fotograferen maar oh wat is ze mooi!

wow to go najaar 2015- wtg 2015 - winactie - vintageandbeauty.com

Wil jij graag deze Wow To Go rok winnen of gun je deze rok aan een goede vriendin?

 • Volg dan vintageandbeauty op Bloglovin en like deze post (dan kan ik zien dat je kans wilt maken)
 • Like vintageandbeauty & Wow To Go op Facebook.
 • Uiteraard is het handig als je onder dit bericht kenbaar maakt dat je mee wilt doen :).

De winactie sluit vrijdag 11 september en de winnaar wordt bekend gemaakt op mijn Facebook pagina. Hou deze pagina dus in de gaten want als je niet reageert binnen 2 dagen dan ben ik genoodzaakt degene die als 2e is aangewezen door de fruitmachine te kiezen. Beetje zuur als je gewonnen hebt niet? ; ) Succes allemaal & alvast een fijn weekend!

16 Reacties

 1. Anita te Gussinklo augustus 28, 2015 / 22:13

  Wow, wat een leuke rok.
  Ik heb sinds kort een nieuwe baan waar ik een rok moet dragen.
  Dus deze actie komt als geroepen.
  Ik volg en like je op Bloglovin en likte al beide Facebook pagina’s

 2. Elma augustus 29, 2015 / 05:56

  Wat een leuk printje! Ik doe mee! Kijken of ik ‘m pas en anders is hij voor mijn moeder 🙂

 3. Nynke B augustus 29, 2015 / 07:55

  Wat ziet die er mooi uit, ik doe graag mee.

 4. Joy augustus 29, 2015 / 13:43

  Wat leuk! Ik ding graag mee voor deze prijs. (Facebook: Niels en Joy)

 5. eva augustus 29, 2015 / 14:00

  Wat een pareltje!!! Ik doe graag mee met de actie.

 6. Nathalie augustus 29, 2015 / 19:14

  Prachtige kleur en print! Echt een musthave!

 7. sunny mama augustus 31, 2015 / 07:11

  Ik houd van die stille kleuren en ook van dat dessin. Past mooi bij de herfst!

 8. Theemetboekjes augustus 31, 2015 / 18:24

  Wauw, wat een prachtig rokje. Ik ben dol op deze prachtige herfstkleuren en laat ik nou net maatje 36 hebben! Mooie website heb je trouwens, ik kende hem nog niet, dus ga nog even rondsnuffelen! En ik heb je gelijk geliked! 🙂

 9. zoë september 2, 2015 / 12:26

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 10. Maria september 4, 2015 / 10:08

  Zou de rok, nog vandaag, wel willen hebben!

 11. Jan september 4, 2015 / 18:52

  Prachtig !!! Ik waag er graag een kansje voor.

 12. Aniek september 5, 2015 / 06:11

  Ik waag een kans.

 13. SophiaG september 6, 2015 / 12:06

  Wat een leuke rok! Ik doe graag mee

 14. Sascha Maljaars september 8, 2015 / 06:40

  Ik hou van pauw! En van rokken:) Alleen nog even wennen dat sinds kort ik ook in maatje S pas.
  Wil wel graag pronken met zo’n beauty… En mezelf even een egoboost geven. So:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *