Contact

Sinds 2013 ben ik helemaal verslingerd geraakt aan bloggen. Ik vind het heerlijk om mijn passie voor vintage, reizen en de dingen die ik beleef, te delen.

Dit doe ik zowel via mijn blog als in het Engels via mijn YouTube kanaal.

Wil je met mij in contact komen? Mail dan naar info@vintageandbeauty.com

Heb je een brief of iets anders wat je graag naar mij wilt sturen? Wat leuk! Stuur mij een mailtje en dan geef ik mijn adres in Amerika.

IMG_20160505_153419

Handig om te weten:

Ik ben graag open en transparant naar mijn lezers toe.

Omdat ik zo nu en dan een verzoek krijg tot een samenwerking en ik open en transparant blijven erg belangrijk vind, heb ik besloten om te werken volgens de Reclamecode. Dit houd in dat ik het altijd eerlijk vermeld als er sprake is van een samenwerking.

Samenwerkingen vermeld ik op de volgende manieren:

* betekent dat ik een product ontvangen heb ter review. Ik probeer alleen producten uit die bij de visie van vintageandbeauty aansluiten en geef altijd mijn eerlijke mening.

 ADV betekent dat een artikel gesponsord is. Dit vermeld ik altijd bovenaan een artikel.

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Dit houdt in dat als je iets koopt via deze link ik een klein percentage krijg. Er verandert niks voor jou. Je betaalt ook geen cent meer maar ondersteunt hierbij alleen mijn website. Bedankt daarvoor! Wil jij ook geld verdienen met jouw blog? Start als affiliate.

Tot zover het ‘zakelijke praatje’. Vind jij het ook helemaal logisch dat ik volgens de Reclamecode werk en wil je graag jouw bedrijf of idee promoten? Yay, we could be a match! Mail naar: info@vintageandbeauty.com