‘How to wear vintage’

Poncho: Shopvintage, Sweater: Takko, Jeans: c&a, Bag: vintage, Clip: Etos.
Vorige week kwam Ilse bij mij en ze vroeg of ze foto’s van mij mocht maken voor haar webshop. Ik mag Ilse heel graag en was zo benieuwd naar haar collectie. Natuurlijk laat ik de kans niet liggen om alles te kunnen passen! Ik mocht van haar mijn creativiteit de vrije loop laten en besloot kleding te combineren met ‘gewone’ kleding. Van deze gelegenheid maakte ik tevens gebruik om jullie wat leuke combinaties te laten zien met vintage kleding. Hier zijn nog zoveel vooroordelen over. Zo jammer want de kwaliteit en de originaliteit is zoveel hoger dan ‘reguliere’ kleding.

 

Dress: Shopvintage, Belt: second hand, Bag: shopvintage, Shoes: Scapino

 

Jack: Shopvintage, Sweater: Takko, Jeans: c&a, Shoes: second hand.
Dress: shopvintag, Bag: vintage (my own shop), Shoes: Action
Fluffy vest: second hand vintage, Skirt: Shopvintage, Shoes: Scapino
Dress: shopvintage, Bag:shopvintage, Shoes: second hand, Earring: vintage

Dit keer heb ik bewust ervoor gekozen om verschillende looks te laten zien. Niet alles is echter helemaal mijn stijl. Ik zou bijvoorbeeld niet snel iets dragen met grote bloemen erop. Wel kan je me uittekenen in cowboy laarzen en boots, band shirts, kanten tops, kleding met studs, kralen armbanden en vooral donkere kleuren. Dagelijks sleep ik een overvolle vintage tas met mij mee en de ene dag zie ik er sportief uit met mijn Adidas sneakers, de andere dag draag ik een vintage jurkje met biker jack. 

Dress: vintage, Shoes: Scapino, Bag: vintage, Jack: H&M, Earrings: vintage

Niks zo wisselend als de vrouw 😉  Met Ilse ruilde ik nog deze gave jurk. Wat vinden jullie van de outfits?

Liefs,

Kim

P.s.: Indien je hier iets leuks tussen ziet: met de code SVB1013 krijg je 10% korting bij Shopvintage.

10 Reacties

 1. Liese november 4, 2013 / 09:24

  Vooral die outfit met je rode hakken en clutch vind ik super (:
  Mijn layout heb ik zelf gemaakt ja ;p
  moest je er vragen ofzo over hebben kan je me altijd mailen!

  Liefs, Liese

 2. Astrid november 4, 2013 / 10:50

  Wat leuk! Vooral de donkere jurk is prachtig! Ik heb gelijk een kijkje genomen op shopvintage en ben helemaal enthousiast, wat een leuke spulletjes!

  • Kim B november 5, 2013 / 08:38

   Ja gaaf he 🙂 Deze jurkjes zijn alleen allemaal in maat s. Op de site zijn er ook meer maten. Kleiner en groter.

   Liefs,
   Kim

 3. Lisa Esther november 5, 2013 / 08:50

  Ik vind het super leuk en heel apart gecombineerd, daar hou ik van! 🙂 Het staat je iniedergeval allemaal hartstikke goed! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *