Meet my new vintage watch

Het is weer eens tijd voor een vintage shoplog! Gisteravond toen ik mijn blog aan het opschonen was viel mij op dat het onwijs lang geleden is dat ik een vintage aankoop aan jullie liet zien. Omdat horloges momenteel erg trendy zijn en ik me graag onderscheid van anderen door dan nét iets anders te dragen, besloot ik opzoek te gaan naar een vintage exemplaar. Ik vond een vintage horloge met een heel smal bandje (perfect voor mijn smalle pols) met een zilver kleurig bandje met goud kleurige details. Het leek me leuk om mijn nieuwe aanwinst met jullie te delen.

Dit horloge is van het merk Quartz. Een relatief bekend merk waar nog aardig wat horloges van te vinden zijn. Ondanks dat dit horloge al aardig oud is en de nodige krasjes heeft vind ik het nog prima om te gebruiken. Ik besloot daarom het mee naar huis te nemen. Bij de kassa schrok ik van de prijs. Ik hoefde maar 50 cent voor dit horloge te betalen. Je hoort het goed, 50 cent voor een horloge! Oké, hij staat stil. Vandaar waarschijnlijk deze prijs. Maar het is echt spot goedkoop.

horloge

Helemaal blij kwam ik thuis want ik draag namelijk graag sieraden die smal en fijn zijn en mis momenteel een paar fijne items zoals een verfijnde ketting. Veel mensen in mijn omgeving dragen vaak wat meer opvallendere sieraden zoals statement kettingen en de ketting die ik bijvoorbeeld droeg in deze look. Persoonlijk hou ik niet zo van sieraden met strass en al helemaal niet van sieraden die erg opzichtig zijn. Ik vind het bij anderen altijd erg leuk staan, zeker bij bepaalde kledingstukken, maar zelf zou ik het nooit dragen. Het past gewoon niet bij mij.

Dit horloge past echt overal bij. Ik kan niet wachten totdat het daadwerkelijk werkt! Wat vinden jullie ervan? Zou jij een sieraad dragen van de kringloop?

11 Reacties

  • Kim januari 8, 2015 / 15:38

   Ja klopt! Die van Casio vind ik zelf ook onwijs leuk alleen ze zijn iets duurder.

 1. Northflix januari 8, 2015 / 18:21

  Wat tof! Die Casio horloges waren ook weer helemaal hot vorig jaar.

 2. a c y h o z januari 8, 2015 / 19:10

  zelf vind ik sieraden ook heel erg mooi, maar zelf draag ik ze niet zo graag. Puur uit mijn luiheid haha. soms zit het ook een beetje in de weg of het voelt een beetje irritant aan. :’) MAAR WAUW. je horloge is echt mooi. Echt een aparte stijl heeft het, leuk dat je t hebt bemachtigd 😀

 3. Petra januari 8, 2015 / 20:41

  Hihi, ik moest er wel een beetje om lachen , want zo eentje had ik er vroeger zelf ook…die waren het echt helemaal toendertijd en nu weer. dat blijf ik toch steeds grappig vinden…ik vind hem leuk en ik koop regelmatig wat leuke sieraden in de kringloop….lekker goedkoop en je vind er aparte dingen…

 4. Lubka Christova januari 9, 2015 / 17:25

  Hey, I don’t even remember how I came to your blog, but I like it.
  This watch is such a beauty. I remember the time when we used to wear them. It’s so amazing to have one now 🙂

  I love finding fellow bloggers. Would you love following each other on Bloglovin?
  Let me know, please 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *