Oufit: Roadtrip with the Volvo Club

Zondag ging ik met mijn vader meedoen met een rondrit van de Volvo Klassiekers Vereniging. In zijn oude Amazone reden we een route. Het stond al een tijdje op mijn Day Zero lijstje en wat ben ik blij dat ik gegaan ben!

Een van de dingen waar ik echt van droom is het bezitten van een oldtimer. Ik ben totaal niet materialistisch, hou best van mooie dingen maar word ongelukkig van het moeten hebben van dingen. Mijn huidige auto doet me bijvoorbeeld ook niks. Het is een vervoermiddel dat me ergens heen brengt en ervoor zorgt dat ik niet meer door die ellendige regen hoef te fietsen. Toch staat een oldtimer ooit wel op mijn lijstje want deze stijl past perfect bij mij en sinds dit weekend weet ik welke: een Volvo Katterug. Ik zag een beauty in retro blauw. Echt mijn hart maakte een sprongetje!

In mijn zondagse comfortabele outfit sprong ik bij mijn vader in de auto en tussen de regen buien door maakten we een aantal foto’s. Ik ben echt heel benieuwd wat jullie van deze auto vinden!

outfit volvo club 1

outfit volvo club 3.1

En natuurlijk nog even van dicht bij: mijn outfit!

outfit volvo club 5

Vest: Villa

Beatles shirt: H&M

Rok: vintage

Beenwarmers: vintage

Schoenen: Invito

Rugzak: Primark

5 Reacties

 1. (Red) Sonja oktober 10, 2014 / 08:02

  Oooh, ziet er superleuk uit zeg! Ik houd ook zoooo van old timers! Bij een rock ’n roll festival waar ik vorige maand was stonden er ook heel veel van. Heb m’n ogen uitgekeken! Leuke outfit had je ook aan! Je Beatles shirt is zo leuk! 🙂

 2. Natasha oktober 10, 2014 / 10:08

  Wat een mooie rok heb je aan! Oldtimers zijn zo gaaf 🙂

  Liefs x

 3. Jennifer oktober 20, 2014 / 10:27

  Ziet er superleuk uit! Ik ben overigens dol op oude autos 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *