Outfit: Have you seen Stardust?

Op Facebook liet ik jullie weten dat ik samen met een fotograaf en styliste een shoot ging doen in Groningen. Echt wat heb ik hiervan genoten! We maakten in de stad Groningen meerdere foto’s en we hadden geluk want we konden net tussen de buien door foto’s maken.

Professionele foto’s waren echt iets wat nog ontbrak op mijn blog en ik ben zo trots dat ik ook dit van mijn Day Zero lijstje mag afstrepen. Ik word elke dag met een glimlach wakker door al de mooie dingen die ik door deze geweldige hobby mag meemaken. Want echt; ik kan mij geen leven zonder bloggen voorstellen! Al zou ik straks als ik een vaste baan heb ongetwijfeld een stuk minder tijd hebben. Genoeg gekletst. Hier komen de foto’s! Laat je even weten wat je ervan vindt?

outfit stardust 1

IMG_9384

Blouse: Stardust | fringed vest: Stardust |leather skirt: Bella Ragazza |boots: Dr. Martens

outfit stardust 3

Fotografie: I’MMIND|Styling: Annemieke de Jonge | Locatie: Stardust

14 Reacties

  • vintageandbeauty oktober 24, 2014 / 07:46

   Dankjewel <3 Hij zit ook heerlijk!

 1. Lilia oktober 23, 2014 / 23:08

  heel leuk zijn ze geworden! en loveee stardust! xo

  • vintageandbeauty oktober 24, 2014 / 07:46

   Ja, zo toffe zaak he!

  • wendy oktober 25, 2014 / 22:08

   Leuk dat je meedoet aan de giveaway! Waar moet je vandaan komen dan?

   XxX

 2. Anniek oktober 25, 2014 / 13:12

  Wauw, geweldige foto’s, je staat er echt mooi op Kim! Ook leuk om het dit keer echt professioneel aan te pakken, lijkt me heel gaaf om te doen. En je schoenen zijn zooo leuk 🙂

 3. Petra oktober 25, 2014 / 17:50

  Wat een leuke, dat je zo in die spiegel kijkt, vooral de schoenen en het blousje met polkadots vind ik supergaaf

 4. Anouk oktober 25, 2014 / 22:27

  Wauw, wat een toffe look! Ik vind je vest en blouse zoooooo leuk bij elkaar! 🙂 xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *