Outfit: Look what I’ve got from Mette- Sophie!

Het is nu wel lente maar echt warm is het niet. Vooral s’ avonds koelt het sterk af. Ik heb altijd de illusie dat het op vakantie de hele dag warm is waardoor ik vervolgens twee weken lang dezelfde trui ’s avonds aan moet want nee zo warm heb ik het dan niet 😉 Nadeel is alleen dat ik en truien niet zo goed matchen. Ik vind ze te standaard, saai en/ of ze zitten niet lekker. Het was daarom een eye opener Mette- Sophie me benaderde en ik haar collectie bekeek. Mijn mening is veranderd!

outfit custom made trap

Mette- Sophie verkoopt truien die met vintage stoffen zijn bewerkt. Elke trui is hierdoor uniek. Daarnaast kan je exclusief bij haar terecht voor leuke vintage items van Ellis en sieraden van Laiyana en nog veel meer leuks waaronder dingen voor in huis. Mette- Sophie biedt allemaal unieke dingen aan die handgemaakt zijn. Wie de items gemaakt heeft, de stof en de maten in centimeters staan bij elk item.

outfit custom made zijkantMette- Sophie benaderde mij en vertelde enthousiast over het concept en haar visie. Een paar dagen later ontving ik deze onwijs gave trui en ik overdrijf niet als ik zeg dat ik deze direct aantrok om hem vervolgens elke avond weer aan te trekken. De binnenkant van de trui is heel zacht en hij valt comfortabel. Ik moest eerst wat wennen aan de details maar hoe langer ik ernaar kijk hoe gaver ik het vind. De trui moet me denken aan Berlijn. Beetje grunge, stoer Ên uniek! Ik besloot daarom foto’s te maken onder een tunnel om die sfeer wat na te bootsen. Later kwam ik erachter dat bij de volgende foto ik er nÊt niet helemaal op sta zo zonde!

outfit cutsom made voet tegen muuroutfit custom made zijkant tunnel

Het leek me leuk om deze trui te combineren met een jurk, net even wat anders maar exact iets wat ik op vakantie of op reis zou doen. De jurk en schoenen die ik eronder draag zijn tweedehands en mijn oorbellen zijn vintage.

Zou jij dit dragen?

Liefs,

Kim

9 Reacties

 1. Manon april 18, 2014 / 06:09

  Deze outfit staat je erg goed! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 2. (Red) Sonja april 18, 2014 / 07:26

  Ik vind een trui over een jurk heel leuk! Truien zijn toch vaak wat minder vrouwelijk van vorm, dus als je die dan weer boven een jurk draagt, vind ik dat altijd een leuk contrast! Verder echt superleuke trui zeg! Heel origineel! 🙂

 3. Jorinda april 18, 2014 / 09:13

  Wat een mooie trui =)
  Staat je erg leuk!
  Liefs Jorinda

 4. Iris Venema april 18, 2014 / 18:59

  Waauw, gave trui zeg! En ik herken het probleem van vakantie hahaha 😉

 5. Sandra april 18, 2014 / 19:56

  Je hebt hem me toenstraks al in het echt laten zien maar echt meid wat een geweldige leuke trui! 🙂 vind ‘m lekker origineel!

  • vintageandbeauty april 20, 2014 / 07:51

   Dankjewel meid ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *