Outfit: ‘Lovely dinner date’

Outfit red shoes collage dinner date op blog

Top: second hand/ Skirt: vintage / Shoes: second hand / Jacket: H&M / Necklace: I am.

Afgelopen vrijdag ging ik uit eten bij de Wok bij mij in de buurt. Helaas waren we wat laat en konden we nog maar een halfuur blijven. Wist jij dat sommige restaurants al om half 10 gaan sluiten? Vond het zo vroeg. Desondanks was het eten heerlijk en heb ik afgelopen weekend heel veel leuks mogen doen! Zo ging ik zaterdag naar een grote kringloop toe waar ik nog nooit eerder ben geweest en kocht ik zondag onwijs veel bij het Vintage per Kg event in Zuidlaren. Zelfs mijn vriend was in zijn nopjes met zijn aankopen! Hierover woensdag meer 🙂

Hoe was jouw weekend?

Liefs,

Kim

 

17 Reacties

 1. Marloes januari 20, 2014 / 08:11

  Wat een gaaf jasje! Ik vind de ketting ook heel tof! Benieuwd naar je nieuwe buys!

 2. Femke januari 20, 2014 / 08:21

  Ik ben zooo enorm benieuwd naar je aankoopjes van Vintage per Kilo, niet in Amsterdam, maar de keer daarna ga ik sowieso, IK MOET ER HEEN HAHA. Wokken vind ik altijd zo leuk 🙂

  En ehm, niet geheel onbelangrijk: wat een enorm leuke outfit! Vooral je rok en je schoenen zijn prachtig <3

  liefs,
  Femke

  • vintageandbeauty januari 20, 2014 / 08:54

   Aaah dankjewel Femke! Ik hoop ook dat je dan komt, kunnen we eindelijk een keer meeten 🙂

 3. Xandra januari 20, 2014 / 09:01

  Toffe ketting! Ben erg benieuwd wat je hebt gekocht in Zuidlaren, ik kon er zelf helaas niet bij zijn dus hoop op leuke dingen bij PreLoved zondag.

 4. Tineke januari 20, 2014 / 11:08

  Wat een mooie outfit Kim, staat je super!
  Liefs

  • vintageandbeauty januari 20, 2014 / 11:15

   Dankjewel Tineke 🙂

 5. Nathalie januari 20, 2014 / 12:31

  Mooie kettinkjes! Staat erg leuk bij je outfit!

  xxx

 6. Ceetje januari 20, 2014 / 18:45

  Ik weet dat het niet bij je in de buurt is, maar bij de Vintage Store in Heemstede hebben ze binnenkort ook wel vintage per kilo sale. Mocht je een keertje in de buurt zijn (bv Haarlem) moet je hier echt gaan kijken. Lijkt me echt een winkel voor jou!

 7. Birte januari 20, 2014 / 20:16

  Heel mooie look. Ben fan van je halskettingen!

 8. Merel januari 25, 2014 / 19:36

  Wat een gaaf jasje! En inderdaad, half 10 is wel vroeg? Hier in Utrecht sluiten de meeste restaurants om half 10 hun keuken, wat betekent dat je om vijf voor half 10 nog binnen kan lopen voor een driegangenmenu. Een ‘echte’ sluitingstijd hebben ze vaak niet. Ja, als alle gasten weg zijn :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *