Outfit: Vintage winter coat

Het is weer tijd voor het dragen van een winterjas. Man wat is het koud! Gelukkig zijn er (online) onwijs veel leuke jassen te vinden. Zowel vintage, tweedehands als in reguliere shops. Dit najaar zie je verschillende stijlen. Voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jas met een retro design?

outfit vintage coat

Deze beauty komt van de webshop Looks Like Vintage. Een webshop van Hilda die onwijs veel jaren 50 en rockabilly geïnspireerde kleding en accessoires verkoopt.

outfit vintage coat 2

outfit vintage coat 4

Deze jas is niet super warm maar wel handig voor als je een jurk draagt of als je er gewoon stijlvol uit wilt zien. Ik combineerde deze met mijn high waisted pantalon van H&M en tweedehands pumps.

Heb jij al een winterjas?

15 Reacties

 1. Rosie november 10, 2014 / 07:48

  Ik vind het een hele leuke jas! Ik ben zelf alleen op zoek naar een ander soort maarja daar zoek ik al zo’n 5 jaar naar haha. Ik wil graag een donnkergroene trenchcoat die mooi getailleerd is en vanaf mijn middel geplisseerd naar beneden loopt. Die heb ik ook gezien in Gossup Girl maarja, zie hem maar eens te vinden ;p!!

  Liefs!

 2. Jorinda november 10, 2014 / 08:53

  Wat een leuke outfit weer =)
  Je jas is echt heel mooi.
  Liefs Jorinda

 3. Petra november 10, 2014 / 17:34

  Wow wat een plaatje is de jas, hij staat je heel erg goed!

 4. lee november 10, 2014 / 22:02

  ik ben dol op je hele outfit. Je broek is stijlvol en je jas is heel cute 🙂 En de locatie die je gekozen hebt is ook zo perfect !! >.<

 5. Anniek november 11, 2014 / 09:53

  Staat je tof Kim! Het is niet helemaal mijn stijl, maar het past wel echt bij jou. De foto’s zien er ook goed uit, leuk gedaan!

 6. Shanti november 11, 2014 / 13:12

  Wat een leuke jas! En je hakken zijn ook super, gaaf zon kleuraccent.

 7. Joy november 11, 2014 / 21:52

  Hele mooie jas! Lijkt idd net alsof je hem uit een tweedehands winkel hebt gekocht!

  -X-

 8. Floor Daasvand november 17, 2014 / 20:22

  Prachtige jas, staat je eccht super leuk! Ik vind het altijd lastig om een beetje leuke betaalbare jas te vinden die bij me past, dus ik loop voornamelijk rond met jassen die ik nog enigszins oke vind haha. *struggles*

 9. Anna november 17, 2014 / 21:58

  Ik vind het een heel mooie jas! Leuke foto’s ook! Ik heb helaas nog geen nieuwe winterjas gevonden, moet nog maar eens goed op zoek gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *