Outft: Black ’n vintage

Hallo allemaal! Het is tijd voor de eerste outfit van 2015 op vintageandbeauty. Ik wil dit jaar beginnen met een klassieke zwarte outfit. Een outfit waarbij ik mijn nieuwste vintage aanwinst draag. Maak kennis met deze prachtige rok. Het is handgemaakt en bevat aan de onderkant een kanten rand met een kleine split.  Ik kocht deze rok via vintage marketplace. Een van mijn favoriete vintage adresjes.

IMG_0211

IMG_0221

Een zwarte outfit had ik al een tijd niet gedragen, dit terwijl het er altijd stijlvol uitziet. De klassieke en ietwat Franse stijl trekt mij de laatste tijd steeds meer. Ik merk dat ik- nu ik wat ouder word- me prettiger voel bij kleding die uniek oogt maar tevens ook tijdloos en stijlvol is. De kleding die momenteel in mijn kast hangt is zo divers qua kleur en stijl waardoor er weinig valt te combineren.. Daarnaast is mijn figuur erg veranderd het afgelopen jaar waardoor bepaalde kleding niet meer past.

Ik heb besloten om dit jaar voor een duurzame garderobe te gaan. Dit ga ik doen door een aantal basics aan te schaffen die de basis gaan vormen van mijn gaderobe. Het French Wardrobe systeem maar dan op mijn eigen manier. Ik wil daarbij kiezen voor kleding van eerlijke grondstoffen gezien het bijna onmogelijk is om alle basics vintage te vinden. Minimalisme is hierbij de stijl waar ik voor ga. Het is nog steeds niet mijn intentie om een kast vol kleding te bezitten. Kwantiteit gaat boven kwaliteit. Ik ben benieuwd of ik aan het eind van het jaar jullie mijn nieuwe, duurzame garderobe kan laten zien!

IMG_0214

Vest: H&M | top: onbekend | rok: vintage | tas: vintage | schoenen: Twinkeltje | ketting: ZinZi

Heb jij al nagedacht over jouw garderobe? Past deze nog goed bij jou en jouw huidige stijl?

18 Reacties

 1. Jorinda januari 5, 2015 / 09:19

  Wat een super mooie outfit =)
  Zwart kan altijd !
  Liefs Jorinda

 2. Petra januari 5, 2015 / 10:01

  Deze outfit ziet er supermooi uit, het staat je erg goed.Zelf heb ik een aantal tijdloze basis stukken en af en toe koop ik er iets bij…wel heb ik vrij veel asseccoires om mee af te wisselen te combineren.

  • Kim januari 6, 2015 / 07:39

   Oh das handig inderdaad! Ik hoop dat ook voor elkaar te krijgen 🙂

 3. Sonja januari 5, 2015 / 14:20

  Hele mooie zwarte outfit! De rok ziet er inderdaad heel gaaf uit aan de onderkant! En mooie tas ook!

 4. Linda januari 5, 2015 / 14:55

  Leuke outfit en je rok is tof. Hoewel het op de foto’s net een jurkje lijkt, met dat zwarte topje erboven, haha 🙂

  • Kim januari 6, 2015 / 07:40

   Haha klopt. De rok scheen anders iets teveel door; )

 5. Anna januari 6, 2015 / 08:33

  Heel leuk! Zwart kan altijd natuurlijk, zo’n tijdloze kleur!

 6. Denise januari 6, 2015 / 20:50

  Dit staat je goed! Ik vind je laarsjes heel mooi, tof!

 7. Suze januari 7, 2015 / 09:47

  Wat een mooie outfit, je tas en schoenen zijn mooi zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *